|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:26 pm
ohh... smile whee *wzdych wzdych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:26 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai 3 gim? ( nie pamietam kiedy to mialam T__T mam krotka pamiec do lektor =_= ) ano. trzecia gim. mam egzamin gimnajzlany, a probny poszedł mi fatalnie :/ kuźdemać...... A no teraz zobaczylam w profilu, ale nie wiedzialm czy mam ufac jesli jest tam miesiac 13 XD. Ciesze sie , ze mam to juz za soba i na szczescie dostalam sie tam gdzie chcialam. xp. akuat 13 oznacza dzien urodzenia......
joł samico Del.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:27 pm
pafnuc poza tym wypelniam obowiazki zlego brata blizniaka ninja czyli co robisz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:28 pm
pafnuc ohh... smile whee *wzdych wzdych* *mysli mysli* co bys chcial? *mrug* wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OH AH *wzdyyyyyyyyyyyyyyych* heart 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray pafnuc poza tym wypelniam obowiazki zlego brata blizniaka ninja czyli co robisz? ninja no zachowauje sie jak zly brat blizniak... pani moderator cytatow bylo 5 wiec maksymalna dozwolona ilosc prosze sie poprawic... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:30 pm
Twisted_Exile OH AH *wzdyyyyyyyyyyyyyyych* heart 4laugh xd Dobra, ja wyczuwam w was potrzebe orgietki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:30 pm
pafnuc Kiray pafnuc poza tym wypelniam obowiazki zlego brata blizniaka ninja czyli co robisz? ninja no zachowauje sie jak zly brat blizniak... pani moderator cytatow bylo 5 wiec maksymalna dozwolona ilosc prosze sie poprawic... pirate mrgreen mrgreen to bylo skierowane do wszystkich itak profilaktycznie coby nie bylo 6 quote mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:32 pm
Delein Twisted_Exile OH AH *wzdyyyyyyyyyyyyyyych* heart 4laugh xd Dobra, ja wyczuwam w was potrzebe orgietki XD cos w tym jest.. tydzien juz minal od kiedu u Anki bylem... to jak? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:33 pm
pafnuc Twist: cytaty Panowie i Panie mrgreen *wzruszenie* jestem z Ciebie taka dumna cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:34 pm
Twisted_Exile mrgreen to bylo skierowane do wszystkich itak profilaktycznie coby nie bylo 6 quote mrgreen blaugh ninja dobra dobra wyglupilas sie i tyle xp rofl Del to ja sie moge przylaczyc cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:34 pm
pafnuc Delein Twisted_Exile OH AH *wzdyyyyyyyyyyyyyyych* heart 4laugh xd Dobra, ja wyczuwam w was potrzebe orgietki XD cos w tym jest.. tydzien juz minal od kiedu u Anki bylem... to jak? wink heart Hehe tydzien...no mi tez jakos tak XD Nu wiesz, orgia nu to trza jeszcze kogos heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:35 pm
Delein Twisted_Exile OH AH *wzdyyyyyyyyyyyyyyych* heart 4laugh xd Dobra, ja wyczuwam w was potrzebe orgietki XD redface wcale nie *grzebie stopa w ziemi* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:37 pm
Kiray Twisted_Exile mrgreen to bylo skierowane do wszystkich itak profilaktycznie coby nie bylo 6 quote mrgreen blaugh ninja dobra dobra wyglupilas sie i tyle xp rofl Del to ja sie moge przylaczyc cool ninja nu to mamy 2:1 XD Twist? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|