|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:09 pm
pafnuc Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja dziwnym nie jest... ninja brakowalo mi tego... co to sie stalo ze dzisiaj sie zjawiles? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:11 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja ;3 tak naparwde tym sobie poprawiam humor ;P ninja tez tak mozna... ninja ninja co sie tak czaisz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:12 pm
Rin_Youkai Teraz Ci sie udalo..., ale pamietaj! Chuck'iem Norris'em nie zawsze sie wybronisz ninja W koncu dojrze te zaaambiska. KYAA!!! Baka lekcje =_=, aaaa wlasciwie to noc dluga. Co ja sie bede martwila XD w koncu dojrzysz. jak mi sie bedzie chciało sciagnac ten szalik ;P
ano baka. ja musze przeczytac syzyfowe prace D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:13 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz Ci sie udalo..., ale pamietaj! Chuck'iem Norris'em nie zawsze sie wybronisz ninja W koncu dojrze te zaaambiska. KYAA!!! Baka lekcje =_=, aaaa wlasciwie to noc dluga. Co ja sie bede martwila XD w koncu dojrzysz. jak mi sie bedzie chciało sciagnac ten szalik ;P
ano baka. ja musze przeczytac syzyfowe prace D: Syyyy Syzyfowe prace ?? @_@ to ktora ty jestes klasa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:14 pm
Twisted_Exile Kiray Terrorystka Frania Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja ;3 tak naparwde tym sobie poprawiam humor ;P ninja tez tak mozna... ninja ninja co sie tak czaisz ninja nie stresuj go. widocznie chłopak lubi. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:14 pm
Twisted_Exile Kiray Terrorystka Frania Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja ;3 tak naparwde tym sobie poprawiam humor ;P ninja tez tak mozna... ninja ninja co sie tak czaisz ninja ninja korzystam z nieobecnosci braciaka ale pewnei za chwile znikne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:15 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz Ci sie udalo..., ale pamietaj! Chuck'iem Norris'em nie zawsze sie wybronisz ninja W koncu dojrze te zaaambiska. KYAA!!! Baka lekcje =_=, aaaa wlasciwie to noc dluga. Co ja sie bede martwila XD w koncu dojrzysz. jak mi sie bedzie chciało sciagnac ten szalik ;P
ano baka. ja musze przeczytac syzyfowe prace D: Syyyy Syzyfowe prace ?? @_@ to ktora ty jestes klasa ?? zgadnij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:15 pm
Kiray ninja korzystam z nieobecnosci braciaka ale pewnei za chwile znikne ninja ^^' znam ten bol tez czesto tak robie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:16 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz Ci sie udalo..., ale pamietaj! Chuck'iem Norris'em nie zawsze sie wybronisz ninja W koncu dojrze te zaaambiska. KYAA!!! Baka lekcje =_=, aaaa wlasciwie to noc dluga. Co ja sie bede martwila XD w koncu dojrzysz. jak mi sie bedzie chciało sciagnac ten szalik ;P
ano baka. ja musze przeczytac syzyfowe prace D: Syyyy Syzyfowe prace ?? @_@ to ktora ty jestes klasa ?? zgadnij. 3 gim? ( nie pamietam kiedy to mialam T__T mam krotka pamiec do lektor =_= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:18 pm
Kiray pafnuc Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja dziwnym nie jest... ninja brakowalo mi tego... co to sie stalo ze dzisiaj sie zjawiles? ninja nic sie nie stalo.... od czasu do czasu sprawdzam co sie dzieje w tym panopticum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:19 pm
Rin_Youkai 3 gim? ( nie pamietam kiedy to mialam T__T mam krotka pamiec do lektor =_= ) ano. trzecia gim. mam egzamin gimnajzlany, a probny poszedł mi fatalnie :/ kuźdemać......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:21 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai 3 gim? ( nie pamietam kiedy to mialam T__T mam krotka pamiec do lektor =_= ) ano. trzecia gim. mam egzamin gimnajzlany, a probny poszedł mi fatalnie :/ kuźdemać...... A no teraz zobaczylam w profilu, ale nie wiedzialm czy mam ufac jesli jest tam miesiac 13 XD. Ciesze sie , ze mam to juz za soba i na szczescie dostalam sie tam gdzie chcialam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:21 pm
pafnuc Kiray pafnuc Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja dziwnym nie jest... ninja brakowalo mi tego... co to sie stalo ze dzisiaj sie zjawiles? ninja nic sie nie stalo.... od czasu do czasu sprawdzam co sie dzieje w tym panopticum... ninja a chyba ze tak... ja robie to samo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:22 pm
Kiray pafnuc Kiray pafnuc Kiray ninja pafnuc tez tak sobie pomyslalem... ninja dziwnym nie jest... ninja brakowalo mi tego... co to sie stalo ze dzisiaj sie zjawiles? ninja nic sie nie stalo.... od czasu do czasu sprawdzam co sie dzieje w tym panopticum... ninja a chyba ze tak... ja robie to samo ninja poza tym wypelniam obowiazki zlego brata blizniaka Twist: cytaty Panowie i Panie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|