|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:46 am
Terrorystka Frania ciekawe jaki kicz dadzą w kolejnym liście................... Chyaku Norrisu Fist Under The Beard? XP nie no lepszy bylby Rhino Hat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:47 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania hm. czemu na chwile obecną, ciekawych fert w markecie nie ma? neutral Bo tak jest zawsze =_= no zawsze. Jak czlowiek idzie do sklepu to NIc nie ma =_=, a jak jest goly to wszyskto jest =_='' wybacz, ale nie kapcze twojego toku rozumowania.
ale nie musisz wyjaśniac dogłębniej swojej myśli. ;P
#Hole - Celebrity Skin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:48 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania hm. czemu na chwile obecną, ciekawych fert w markecie nie ma? neutral bo sa same sknerusy jestes głupi stare jakie sknerusy? PIKSLEKOWI!? gonk zejdz mi z oczu :/ no niewiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:49 am
Shui_Inamoto Terrorystka Frania ciekawe jaki kicz dadzą w kolejnym liście................... Chyaku Norrisu Fist Under The Beard? XP nie no lepszy bylby Rhino p***s a Rhino to? wiesz ja nie za bardzo orientuje sie w przemyśle rozrywkowym D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:49 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai A ja nie wiem, bo kibla nie mam ninja czy aby napewno? skoro nie, to po co ci potrzeba wiedza typu: muszla klozetowa? XP A ja sie o nic takiego nie pytałam XP.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:50 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania ciekawe jaki kicz dadzą w kolejnym liście................... Chyaku Norrisu Fist Under The Beard? XP nie no lepszy bylby Rhino p***s a Rhino to? wiesz ja nie za bardzo orientuje sie w przemyśle rozrywkowym D; skrot od rhinoserus bodajze sie to tak pisze nosorozec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:51 am
Shui_Inamoto Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania hm. czemu na chwile obecną, ciekawych fert w markecie nie ma? neutral bo sa same sknerusy jestes głupi stare jakie sknerusy? PIKSLEKOWI!? gonk zejdz mi z oczu :/ no niewiem skoro NIE WIESZ to po kiego grzyba sie odzywasz? neutral rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:52 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania hm. czemu na chwile obecną, ciekawych fert w markecie nie ma? neutral Bo tak jest zawsze =_= no zawsze. Jak czlowiek idzie do sklepu to NIc nie ma =_=, a jak jest goly to wszyskto jest =_='' wybacz, ale nie kapcze twojego toku rozumowania.
ale nie musisz wyjaśniac dogłębniej swojej myśli. ;P
#Hole - Celebrity Skin Nie no cos ty xd Ja przy tobie glupieje @_@, masz na mnie zlyy wplyw Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:53 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania hm. czemu na chwile obecną, ciekawych fert w markecie nie ma? neutral bo sa same sknerusy jestes głupi stare jakie sknerusy? PIKSLEKOWI!? gonk zejdz mi z oczu :/ no niewiem skoro NIE WIESZ to po kiego grzyba sie odzywasz? neutral rolleyes nieweim co do kwesti glupoty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:53 am
Shui_Inamoto Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania ciekawe jaki kicz dadzą w kolejnym liście................... Chyaku Norrisu Fist Under The Beard? XP nie no lepszy bylby Rhino p***s a Rhino to? wiesz ja nie za bardzo orientuje sie w przemyśle rozrywkowym D; skrot od rhinoserus bodajze sie to tak pisze nosorozec no i co w związku z tym?
wybacz, ale żart ci nie wyszedł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:55 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai A ja nie wiem, bo kibla nie mam ninja czy aby napewno? skoro nie, to po co ci potrzeba wiedza typu: muszla klozetowa? XP A ja sie o nic takiego nie pytałam XP. ty nie musisz blaugh ja sie pytam po co ci taka wiedza skoro kibla nie masz, a wiesz iz muszla klozetowa to elemnt kibla. słucham twoich wyjaśnien ;PPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:56 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania ciekawe jaki kicz dadzą w kolejnym liście................... Chyaku Norrisu Fist Under The Beard? XP nie no lepszy bylby Rhino p***s a Rhino to? wiesz ja nie za bardzo orientuje sie w przemyśle rozrywkowym D; skrot od rhinoserus bodajze sie to tak pisze nosorozec no i co w związku z tym?
wybacz, ale żart ci nie wyszedł. a czy to byl zart pomyslalem ze bym z tym niezle wygladal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 11:56 am
Rin_Youkai Nie no cos ty xd Ja przy tobie glupieje @_@, masz na mnie zlyy wplyw Xd heh twisted oh ja zła i okrutna ;]
aczkolwiek: do usług wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|