|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:30 am
Kiray Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile ninja pantoflarz mrgreen ninja spadaj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:31 am
Ozzwald Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile a jednak nie bedzie... jeszcze mi brakuje... goldow gonk co on taki drogi... no nie... ziomalski lancuch musi byc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:34 am
Aidanna Ozzwald Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile a jednak nie bedzie... jeszcze mi brakuje... goldow gonk co on taki drogi... no nie... ziomalski lancuch musi byc xd pomorduje kocura by mi kaske oddal to kupie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:36 am
Aidanna Kiray ninja pantoflarz mrgreen ninja spadaj stare ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:37 am
Omega Sun Aidanna Kiray ninja pantoflarz mrgreen ninja spadaj stare ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink zepsulem sie, zacinam sie w polowie slowa... i czasem zasypiam na stojaco wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:38 am
Omega Sun Aidanna Kiray ninja pantoflarz mrgreen ninja spadaj stare ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink no zwalcie wine na mnie xp *pac Ozziego* wcale nie zpesulam xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:39 am
Ozzwald Omega Sun ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink zepsulem sie, zacinam sie w polowie slowa... i czasem zasypiam na stojaco wink no bo zawsze byles taki cyniczny i zlosliwy a teraz jestes taki hmm... cukierkowy (bez obrazy) wink kto mi teraz bedzie dokuczal cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:40 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink zepsulem sie, zacinam sie w polowie slowa... i czasem zasypiam na stojaco wink no bo zawsze byles taki cyniczny i zlosliwy a teraz jestes taki hmm... cukierkowy (bez obrazy) wink kto mi teraz bedzie dokuczal cry eee ejj jaki cukierkowy.... no bez przesady... az tak sie niezepsulem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:41 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink zepsulem sie, zacinam sie w polowie slowa... i czasem zasypiam na stojaco wink no bo zawsze byles taki cyniczny i zlosliwy a teraz jestes taki hmm... cukierkowy (bez obrazy) wink kto mi teraz bedzie dokuczal cry *patrzy na Ozziego* masz byc wredota gonk jak kiedys... podokuczaj ludziom gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:46 am
Aidanna Omega Sun Ozzwald Omega Sun ale on ma racje... zepsulas Ozziego wink zepsulem sie, zacinam sie w polowie slowa... i czasem zasypiam na stojaco wink no bo zawsze byles taki cyniczny i zlosliwy a teraz jestes taki hmm... cukierkowy (bez obrazy) wink kto mi teraz bedzie dokuczal cry *patrzy na Ozziego* masz byc wredota gonk jak kiedys... podokuczaj ludziom gonk twisted *rozglada sie w poszukiwaniu ofiary*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:47 am