|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:09 am
z/w ... kolacje musze zjesc.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:10 am
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf takie male pytanko.... czemu tu tak cichutko jest.... no bo zadko ktos tu bywa... xp myslalem ze w taki dzien, o tej godzinie bedzie ludzi mnostwo... a tu cisza jakich malo.... gildia umiera ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:13 am
ma kiepskie dni...tygodnie...miesiace :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:14 am
Twisted_Exile ma kiepskie dni...tygodnie...miesiace :] kazdemu sie zdarza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:17 am
no moze teraz jest ciut lepiej niz bylo niedawno whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:17 am
Omega Sun Twisted_Exile ma kiepskie dni...tygodnie...miesiace :] kazdemu sie zdarza wink ninja ja bym powiedziala raczej ze ona wegetuje czekajac na lepsze dni :3 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:19 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Moonsorrow - [Voimasta ja Kunniasta #05] Aurinko ja Kuu [8:14] ubierz sie golasie ty xd heart chociaz... nie nie musisz wink blaugh juz juz.... choc ja lubie byc nagi... blaugh *zaglada mu do gatek* xd wiesz mi to nieprzeszkadza... ale no... sami tu nie jestesmy ninja jak bedziemy sami to sie ich pozbedziemy i calej reszty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:20 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Moonsorrow - [Voimasta ja Kunniasta #05] Aurinko ja Kuu [8:14] ubierz sie golasie ty xd heart chociaz... nie nie musisz wink blaugh juz juz.... choc ja lubie byc nagi... blaugh *zaglada mu do gatek* xd wiesz mi to nieprzeszkadza... ale no... sami tu nie jestesmy ninja jak bedziemy sami to sie ich pozbedziemy i calej reszty mrgreen a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:23 am
Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:27 am
Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile ninja pantoflarz mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:27 am
Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile a jednak nie bedzie... jeszcze mi brakuje... goldow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:29 am
Kiray Ozzwald Aidanna a gdzie ziomalski lancuch!? juz migiem do sklepu i kup zioamlski lancuch xd oi oi... juz pedze... zaraz bedzie smile ninja pantoflarz mrgreen ninja kocur to samo mi powiedzial... blaugh ale co tam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|