|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 5:58 am
Terrorystka Frania super -.- wszyscy pouciekali -.-
Ja przylecialam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 6:27 am
Teraz ja jestem sama =_=, a jak wszycy przyjda to napewno bede musiala zejsc =_= No tak jest zawsze, no zawsze.. ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 6:53 am
Rin_Youkai Teraz ja jestem sama =_=, a jak wszycy przyjda to napewno bede musiala zejsc =_= No tak jest zawsze, no zawsze.. == yyyh. gildia marnieje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 6:59 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz ja jestem sama =_=, a jak wszycy przyjda to napewno bede musiala zejsc =_= No tak jest zawsze, no zawsze.. == yyyh. gildia marnieje..... serioserio? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:01 am
pafnuc Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz ja jestem sama =_=, a jak wszycy przyjda to napewno bede musiala zejsc =_= No tak jest zawsze, no zawsze.. == yyyh. gildia marnieje..... serioserio? wink powiem tak: przerzedza sie XD
a teraz ide sie uczyc D;
*znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:04 am
Terrorystka Frania pafnuc Terrorystka Frania yyyh. gildia marnieje..... serioserio? wink powiem tak: przerzedza sie XD so what? so what..? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:04 am
pafnuc Terrorystka Frania Rin_Youkai Teraz ja jestem sama =_=, a jak wszycy przyjda to napewno bede musiala zejsc =_= No tak jest zawsze, no zawsze.. == yyyh. gildia marnieje..... serioserio? wink oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:06 am
uooo... czesc Kiray... czesc Pafnuc! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:07 am
witam pana... co tam nowego? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:07 am
pewnie nie ogladacie ale swietny final w hokeja sie konczy...
siemka Aid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:09 am
Kiray pewnie nie ogladacie ale swietny final w hokeja sie konczy... siemka Aid mnie tam jakos zimowa olimpiada ne interesuje... no moze jak by bylo lyzwiarstwo i carling xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:10 am
pafnuc witam pana... co tam nowego? ninja hee hheeej no wlasnie skonczylem grac w RO wiec wpadlem zobaczyc czy cos sie dzieje Szwedzi mistrzami olimpijskimi sa w hokeja a co u Ciebie dawno Cie nei bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 7:12 am
Aidanna Kiray pewnie nie ogladacie ale swietny final w hokeja sie konczy... siemka Aid mnie tam jakos zimowa olimpiada ne interesuje... no moze jak by bylo lyzwiarstwo i carling xd no tego to juz nie ma, w tygodniu lecailo a i tak dzisiaj jest zakonczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|