Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22975 22976 22977 22978 22979 22980 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Leylla

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:35 am

Aidanna
Leylla
Aidanna
aaaaaaaaaaa.... xd

metamorfoza robi swoje mrgreen
niom... xp bedziesz miec bobo w domu... 4laugh male bable sa slodkie whee

hihi szkoda tylko ze sraja mrgreen
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:36 am

Delein
*puff*
Ave!

pluuuuuuuum mrgreen

Leylla

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:36 am

Leylla
Twisted_Exile
to jakos 4 miesiac juz mrgreen no to po uredzeniu faktycznie nie bedziesz sie nudzic albo niezmierni zadko mrgreen lol

taaaak szykuja mi sie wspaniale wakacje... wsrod pieluszek rofl dlatego na samym poczatku chce gdzies wyjechac... bo jak sie juz skurczybyk urodzi to bede musiala pomagac mamie rofl ninja mrgreen
wyrodna corka pirate mrgreen wink
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:38 am

Twisted_Exile

no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd

Leylla

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:40 am

Leylla
Twisted_Exile

no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd
to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :]
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:40 am

Leylla
Aidanna
Leylla
Aidanna
aaaaaaaaaaa.... xd

metamorfoza robi swoje mrgreen
niom... xp bedziesz miec bobo w domu... 4laugh male bable sa slodkie whee

hihi szkoda tylko ze sraja mrgreen
no coz... zdarza sie xd ale gaworzenie i te male raczki s topki wszytsko wynagradzaja... gorzej bedzie kiedy zacznie chodzic i mowic wtedy juz nie jest fajnie rofl

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:41 am

Twisted_Exile
Leylla
Twisted_Exile

to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :]
ja naszczescie jestem mlodszym dzieckiem i brat wszytsko robi xd
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:42 am

Twisted_Exile

mrgreen jakos sie juz z tym oswajam...
ale w sumie nie ma nic za darmo rofl heart zawsze chcialam miec rodzenstwo.. jakos to przezyje mrgreen

Leylla

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:44 am

Aidanna
Twisted_Exile
Leylla
Twisted_Exile

ninja tez jestem mlodsza i widze ze matka mnie lepiej traktuje...takie oczko w glowie XD"
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:44 am

Aidanna
no coz... zdarza sie xd ale gaworzenie i te male raczki s topki wszytsko wynagradzaja... gorzej bedzie kiedy zacznie chodzic i mowic wtedy juz nie jest fajnie rofl

no no mrgreen

dobra ja spadam... paaaaaaaaaa mrgreen

Leylla

Aidanna

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:47 am

Twisted_Exile
Aidanna
Twisted_Exile
Leylla
Twisted_Exile

ninja tez jestem mlodsza i widze ze matka mnie lepiej traktuje...takie oczko w glowie XD"
a u mnie to ja jestem ta gorsza... xp ale jak cos to braciszek zawsze pomoze 4laugh heart
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:50 am

Aidanna
a u mnie to ja jestem ta gorsza... xp ale jak cos to braciszek zawsze pomoze 4laugh heart
co rodzina to inne stosunki w niej panujace ale zauwazyla ze to mlodsze z reguly jest lepij traktowane a to starsze ma byc odpowiedzialne...no i to ze jedynacy chca miec rodzenstwo a Ci co posiadaja rodzenstwo z checia je oddadza mrgreen no dobra pani nudna i bezemocjonalna idzie sobie nie bede tu truc atmosfery :3 si ja :]

Twisted_Exile

Terrorystka Frania

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:52 am

*bęc*
joł joł.

zastanawiam sie nad kupnem fryza i paru rzeczy hm.hmhm.
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 5:03 am

super -.-
wszyscy pouciekali -.-

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 5:46 am

dobra.
spadam.

*wybęc*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22975 22976 22977 22978 22979 22980 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games