|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:35 am
Aidanna Leylla metamorfoza robi swoje mrgreen niom... xp bedziesz miec bobo w domu... 4laugh male bable sa slodkie whee hihi szkoda tylko ze sraja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:36 am
Leylla Twisted_Exile to jakos 4 miesiac juz mrgreen no to po uredzeniu faktycznie nie bedziesz sie nudzic albo niezmierni zadko mrgreen lol taaaak szykuja mi sie wspaniale wakacje... wsrod pieluszek rofl dlatego na samym poczatku chce gdzies wyjechac... bo jak sie juz skurczybyk urodzi to bede musiala pomagac mamie rofl ninja mrgreen wyrodna corka pirate mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:38 am
Twisted_Exile wyrodna corka pirate mrgreen wink no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:40 am
Leylla Twisted_Exile wyrodna corka pirate mrgreen wink no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:40 am
Leylla Aidanna Leylla metamorfoza robi swoje mrgreen niom... xp bedziesz miec bobo w domu... 4laugh male bable sa slodkie whee hihi szkoda tylko ze sraja mrgreen no coz... zdarza sie xd ale gaworzenie i te male raczki s topki wszytsko wynagradzaja... gorzej bedzie kiedy zacznie chodzic i mowic wtedy juz nie jest fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:41 am
Twisted_Exile Leylla Twisted_Exile wyrodna corka pirate mrgreen wink no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :] ja naszczescie jestem mlodszym dzieckiem i brat wszytsko robi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:42 am
Twisted_Exile to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :] mrgreen jakos sie juz z tym oswajam... ale w sumie nie ma nic za darmo rofl heart zawsze chcialam miec rodzenstwo.. jakos to przezyje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:44 am
Aidanna Twisted_Exile Leylla Twisted_Exile wyrodna corka pirate mrgreen wink no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :] ja naszczescie jestem mlodszym dzieckiem i brat wszytsko robi xd ninja tez jestem mlodsza i widze ze matka mnie lepiej traktuje...takie oczko w glowie XD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:44 am
Aidanna no coz... zdarza sie xd ale gaworzenie i te male raczki s topki wszytsko wynagradzaja... gorzej bedzie kiedy zacznie chodzic i mowic wtedy juz nie jest fajnie rofl no no mrgreen dobra ja spadam... paaaaaaaaaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:47 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Leylla Twisted_Exile wyrodna corka pirate mrgreen wink no co musze kozystac z ostatnich chwil samotnosci rofl w koncu przez 16 lat bylam jedynaczka blaugh xd to teraz Twoje zycie zmieni sie diametralnie juz nie beda rodzice tak na Tobie sie skupiac i dostaniesz wiecej obowiazkow ehhhhhh :] umiem pocieszyc :] ja naszczescie jestem mlodszym dzieckiem i brat wszytsko robi xd ninja tez jestem mlodsza i widze ze matka mnie lepiej traktuje...takie oczko w glowie XD" a u mnie to ja jestem ta gorsza... xp ale jak cos to braciszek zawsze pomoze 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:50 am
Aidanna a u mnie to ja jestem ta gorsza... xp ale jak cos to braciszek zawsze pomoze 4laugh heart co rodzina to inne stosunki w niej panujace ale zauwazyla ze to mlodsze z reguly jest lepij traktowane a to starsze ma byc odpowiedzialne...no i to ze jedynacy chca miec rodzenstwo a Ci co posiadaja rodzenstwo z checia je oddadza mrgreen no dobra pani nudna i bezemocjonalna idzie sobie nie bede tu truc atmosfery :3 si ja :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:52 am
*bęc* joł joł.
zastanawiam sie nad kupnem fryza i paru rzeczy hm.hmhm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 5:03 am