|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:20 am
Leylla sorki ze tak zniklam ale mama wnerwila... chyba nic wiecej mowic nie musze... sweatdrop ninja a ty to kto? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:20 am
Ozual umiesz szpagat robic?? xd tez chce razz ja nawet gwiazdy nieumiem sweatdrop wystarczy codziennie sie rozciagac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:21 am
Aidanna Leylla sorki ze tak zniklam ale mama wnerwila... chyba nic wiecej mowic nie musze... sweatdrop ninja a ty to kto? whee upior z opery mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:22 am
Leylla Aidanna Leylla sorki ze tak zniklam ale mama wnerwila... chyba nic wiecej mowic nie musze... sweatdrop ninja a ty to kto? whee upior z opery mrgreen gonk no mow.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:23 am
Aidanna Twisted_Exile [oceniasz nie znajac no prosze bardzo nikt Ci nie broni, miej swoje zdanie :] ja nie bede wyporwadzac Cie z bledu powiedzialm na RP pokaz mi ze jestes inna powiedzialm ze jestem otwarta na Ciebie ale Ty widac chcesz tylko ugruntowac to jak ja Cie widze(nie oceniam) i nie potrzebuje Twojego zalu .... tylko ty nie widzisz ze jestem inna... Beeczka, Ozzwald i inni jakos to potrafia dostrzec a ty nie... dobra juz nic nie mowie bo pozniej bedzie na mnie... stare bo powiedz mi co mi pokazuje? stwierdzasz ze jestem nudna bezemocjonalna i sie czepiam ja tylko zadalm pytanie moze chcial on wdobyc jaks gleboka mysl ale nie odrazu ze sie czepiam stwierdzasz ze jest Ci mnie zal ale na jakiej podstawie osadzilas mnie masz sowje zdanie o mnie ale to Ty nie chesz go zmienic ja powiedzialm ze jestem gotowa zmienic swoje o Tobie jak pokazesz ze jestes inna ale ja ciagle widze to samo tez zamilkam bo znouw na RP mi sie oberwi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:23 am
Twisted_Exile Leylla puk puk jest tu jeszcze kto?? mrgreen czemu zninilas postac O.o jaktam kiedy bedziesz miec rodzenstwo mrgreen znalazlam lekarsto na monotonie rofl narazie oczekuje... mrgreen lekarze przewiduja ze bedzie pod koniec lipca a mama sie smieje ze chca zeby chodzila 10 miesiecy jak slonica rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:26 am
Leylla Twisted_Exile Leylla puk puk jest tu jeszcze kto?? mrgreen czemu zninilas postac O.o jaktam kiedy bedziesz miec rodzenstwo mrgreen znalazlam lekarsto na monotonie rofl narazie oczekuje... mrgreen lekarze przewiduja ze bedzie pod koniec lipca a mama sie smieje ze chca zeby chodzila 10 miesiecy jak slonica rofl a juz wiadomo chlopiec czy dziewczynka? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:28 am
Twisted_Exile a juz wiadomo chlopiec czy dziewczynka? mrgreen nie... jeszcze nie rofl dopiero 18 tydzien mija --> zacza kopac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:30 am
metamorfoza robi swoje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:31 am
Leylla Twisted_Exile a juz wiadomo chlopiec czy dziewczynka? mrgreen nie... jeszcze nie rofl dopiero 18 tydzien mija --> zacza kopac whee to jakos 4 miesiac juz mrgreen no to po uredzeniu faktycznie nie bedziesz sie nudzic albo niezmierni zadko mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:33 am
Twisted_Exile to jakos 4 miesiac juz mrgreen no to po uredzeniu faktycznie nie bedziesz sie nudzic albo niezmierni zadko mrgreen lol taaaak szykuja mi sie wspaniale wakacje... wsrod pieluszek rofl dlatego na samym poczatku chce gdzies wyjechac... bo jak sie juz skurczybyk urodzi to bede musiala pomagac mamie rofl ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:33 am
Leylla metamorfoza robi swoje mrgreen niom... xp bedziesz miec bobo w domu... 4laugh male bable sa slodkie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|