|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:59 am
no i co w zwiazku z tym? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 3:59 am
mi wogle twarzy niewidac... zielony zapakowany prezent xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:01 am
Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty zawsze masz taki nudny i bezemocjonalny charakter? zamaist sie cieszyc nowosciami to ta pyta co w zwiazku z tym... no ja tez czasami taki jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:03 am
Ozual mi wogle twarzy niewidac... zielony zapakowany prezent xD *ciagnie go za szal chcac rozpakowac prezent*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:04 am
Ozual Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty zawsze masz taki nudny i bezemocjonalny charakter? zamaist sie cieszyc nowosciami to ta pyta co w zwiazku z tym... no ja tez czasami taki jestem xd no mi tez sie podoba ten szalik ale nie na tyle by podniecac sie nim kolejny dzien z rzedu confused rolleyes widac jestem nudna i bezemocjonlana rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:05 am
Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:07 am
Twisted_Exile Ozual Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty zawsze masz taki nudny i bezemocjonalny charakter? zamaist sie cieszyc nowosciami to ta pyta co w zwiazku z tym... no ja tez czasami taki jestem xd no mi tez sie podoba ten szalik ale nie na tyle by podniecac sie nim kolejny dzien z rzedu confused rolleyes widac jestem nudna i bezemocjonlana rolleyes eh no trudno niektorzy ludzie nadaja sie tylko na mieso armatnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:09 am
Aidanna Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare odwazna jak ktos juz z czyms takim wyskoczyl lol ja tylko zadlam proste pytanie lol byc moze nigdy bo taki mam charakter *wzrusza ramionami* dokladnie Ozual niektorzy tylko na mieso armatnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:10 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare odwazna jak ktos juz z czyms takim wyskoczyl lol ja tylko zadlam proste pytanie lol byc moze nigdy bo taki mam charakter *wzrusza ramionami* dokladnie Ozual niektorzy tylko na mieso armatnie ja od zawsze tak mysle i juz kiedys Ci napewno to mowilam tylko ty nie zwracasz na to uwagi poprostu... stare zal mi Cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:14 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile no i co w zwiazku z tym? confused czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare odwazna jak ktos juz z czyms takim wyskoczyl lol ja tylko zadlam proste pytanie lol byc moze nigdy bo taki mam charakter *wzrusza ramionami* dokladnie Ozual niektorzy tylko na mieso armatnie ja od zawsze tak mysle i juz kiedys Ci napewno to mowilam tylko ty nie zwracasz na to uwagi poprostu... stare zal mi Cie... oceniasz nie znajac no prosze bardzo nikt Ci nie broni, miej swoje zdanie :] ja nie bede wyporwadzac Cie z bledu powiedzialm na RP pokaz mi ze jestes inna powiedzialm ze jestem otwarta na Ciebie ale Ty widac chcesz tylko ugruntowac to jak ja Cie widze(nie oceniam) i nie potrzebuje Twojego zalu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:19 am
Twisted_Exile [oceniasz nie znajac no prosze bardzo nikt Ci nie broni, miej swoje zdanie :] ja nie bede wyporwadzac Cie z bledu powiedzialm na RP pokaz mi ze jestes inna powiedzialm ze jestem otwarta na Ciebie ale Ty widac chcesz tylko ugruntowac to jak ja Cie widze(nie oceniam) i nie potrzebuje Twojego zalu .... tylko ty nie widzisz ze jestem inna... Beeczka, Ozzwald i inni jakos to potrafia dostrzec a ty nie... dobra juz nic nie mowie bo pozniej bedzie na mnie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 4:19 am
sorki ze tak zniklam ale mama wnerwila... chyba nic wiecej mowic nie musze... sweatdrop ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|