Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22973 22974 22975 22976 22977 22978 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 3:57 am

wszyscy maja szaliki
xd
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 3:58 am

Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
bo jest fajny whee

Aidanna

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 3:59 am

Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
no i co w zwiazku z tym? confused
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 3:59 am

Aidanna
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
bo jest fajny whee
mi wogle twarzy niewidac... zielony zapakowany prezent xD

Gosza

Gosza

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:01 am

Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
czy ty zawsze masz taki nudny i bezemocjonalny charakter? zamaist sie cieszyc nowosciami to ta pyta co w zwiazku z tym... no ja tez czasami taki jestem xd
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:03 am

Ozual
Aidanna
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
bo jest fajny whee
mi wogle twarzy niewidac... zielony zapakowany prezent xD
*ciagnie go za szal chcac rozpakowac prezent*

Aidanna

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:04 am

Ozual
Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
czy ty zawsze masz taki nudny i bezemocjonalny charakter? zamaist sie cieszyc nowosciami to ta pyta co w zwiazku z tym... no ja tez czasami taki jestem xd
no mi tez sie podoba ten szalik ale nie na tyle by podniecac sie nim kolejny dzien z rzedu confused rolleyes widac jestem nudna i bezemocjonlana rolleyes
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:05 am

Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare

Aidanna

Gosza

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:07 am

Twisted_Exile
Ozual
Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
no mi tez sie podoba ten szalik ale nie na tyle by podniecac sie nim kolejny dzien z rzedu confused rolleyes widac jestem nudna i bezemocjonlana rolleyes
eh no trudno niektorzy ludzie nadaja sie tylko na mieso armatnie twisted
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:09 am

Aidanna
Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
czy ty przestaniesz sie kiedykolwiek czepiac wszystkiego i wszystkich bo to nudne juz jest, wiesz? stare
odwazna jak ktos juz z czyms takim wyskoczyl lol ja tylko zadlam proste pytanie lol byc moze nigdy bo taki mam charakter *wzrusza ramionami*

dokladnie Ozual niektorzy tylko na mieso armatnie

Twisted_Exile

Aidanna

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:10 am

Twisted_Exile
Aidanna
Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd
odwazna jak ktos juz z czyms takim wyskoczyl lol ja tylko zadlam proste pytanie lol byc moze nigdy bo taki mam charakter *wzrusza ramionami*

ja od zawsze tak mysle i juz kiedys Ci napewno to mowilam tylko ty nie zwracasz na to uwagi poprostu... stare zal mi Cie...
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:14 am

Aidanna
Twisted_Exile
Aidanna
Twisted_Exile
Ozual
wszyscy maja szaliki
xd

ja od zawsze tak mysle i juz kiedys Ci napewno to mowilam tylko ty nie zwracasz na to uwagi poprostu... stare zal mi Cie...
oceniasz nie znajac no prosze bardzo nikt Ci nie broni, miej swoje zdanie :] ja nie bede wyporwadzac Cie z bledu powiedzialm na RP pokaz mi ze jestes inna powiedzialm ze jestem otwarta na Ciebie ale Ty widac chcesz tylko ugruntowac to jak ja Cie widze(nie oceniam) i nie potrzebuje Twojego zalu ....

Twisted_Exile

Gosza

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:18 am

maly remake
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:19 am

Twisted_Exile
[oceniasz nie znajac no prosze bardzo nikt Ci nie broni, miej swoje zdanie :] ja nie bede wyporwadzac Cie z bledu powiedzialm na RP pokaz mi ze jestes inna powiedzialm ze jestem otwarta na Ciebie ale Ty widac chcesz tylko ugruntowac to jak ja Cie widze(nie oceniam) i nie potrzebuje Twojego zalu ....
tylko ty nie widzisz ze jestem inna... Beeczka, Ozzwald i inni jakos to potrafia dostrzec a ty nie... dobra juz nic nie mowie bo pozniej bedzie na mnie... stare

Aidanna

Leylla

PostPosted: Sun Feb 26, 2006 4:19 am

sorki ze tak zniklam ale mama wnerwila... chyba nic wiecej mowic nie musze... sweatdrop ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22973 22974 22975 22976 22977 22978 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games