|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:38 am
witaj 3nodding wink whee 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55] ten utwor jest obledny twisted kazdy kto wie jaka muzyke gra Rammstein niech se sciagnie to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:48 am
kolejna nudna niedziela stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:50 am
Witam (po dlugim niebyciu tutaj) 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:52 am
Ozual witaj 3nodding wink whee 09. Rammstein - [Rosenrot #09] Te Quiero Puta! [3:55] ten utwor jest obledny twisted kazdy kto wie jaka muzyke gra Rammstein niech se sciagnie to taaa... ostatnio na lacinie od tego zaczela sie rozmowa o produktach mlecznych (glownie maslo) co zanotowala pani lacinka cool jak to zgrabnie okreslil pewien moj znajomy "ona wyglada jak klawiszowiec rammsteina", no komentz powiedziec tak o kimkolwiek, whatever xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:53 am
Raticiel Witam (po dlugim niebyciu tutaj) 4laugh heart cool no wlasnie dawno Panienki nie widzialam cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:53 am
Nightcatt kolejna nudna niedziela stare nudna? raczej przykra, bo to kolejna niedziela bez paierosa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:55 am
Twisted_Exile Raticiel Witam (po dlugim niebyciu tutaj) 4laugh heart cool no wlasnie dawno Panienki nie widzialam cool wink *przytulek* nyu, jedne studia, druga szkola, sporadyczne korzystanie z netu z pracy taty (glownie zeby sciagac jakies potrzebne rzeczy), ale raz postanowilam wpasc, chwilowo, ale ciekawie tu, nie powiem, sporo sie zmienilo, duzo nowosci.... ladna ta nasza gaia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:58 am
Raticiel Twisted_Exile Raticiel Witam (po dlugim niebyciu tutaj) 4laugh heart cool no wlasnie dawno Panienki nie widzialam cool wink *przytulek* nyu, jedne studia, druga szkola, sporadyczne korzystanie z netu z pracy taty (glownie zeby sciagac jakies potrzebne rzeczy), ale raz postanowilam wpasc, chwilowo, ale ciekawie tu, nie powiem, sporo sie zmienilo, duzo nowosci.... ladna ta nasza gaia... rolleyes tiaaaaaa baaaaaaaardzo tu ciekawie normalnie przz ostanie 2 miesiace tyle na POGG sie zmienilo ze to szok a gaia jak to gaia ma swoje humorki ale funkcjonuje :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:59 am
09. Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:00 am
Twisted_Exile Raticiel Twisted_Exile Raticiel Witam (po dlugim niebyciu tutaj) 4laugh heart cool no wlasnie dawno Panienki nie widzialam cool wink *przytulek* nyu, jedne studia, druga szkola, sporadyczne korzystanie z netu z pracy taty (glownie zeby sciagac jakies potrzebne rzeczy), ale raz postanowilam wpasc, chwilowo, ale ciekawie tu, nie powiem, sporo sie zmienilo, duzo nowosci.... ladna ta nasza gaia... rolleyes tiaaaaaa baaaaaaaardzo tu ciekawie normalnie przz ostanie 2 miesiace tyle na POGG sie zmienilo ze to szok a gaia jak to gaia ma swoje humorki ale funkcjonuje :3 no wlasnie, w miedzyczasie pare razy weszlam to mialam jakies jaja, nie moglam nic napisac, a teraz zagadka sie rozwiazala, nie moglam pisac postow bez flasha (!!!?), ale soosh, zycie... wink bardzo mi sie podobaja nowe fryzurki, ale nie moge wlaczyc towns, troodno 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:01 am
Ozual 09. Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19] twisted pirate korn schodzi na psy pirate 03. interpol - say hello to the angels.mp3 [4:09] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:03 am
Raticiel no wlasnie, w miedzyczasie pare razy weszlam to mialam jakies jaja, nie moglam nic napisac, a teraz zagadka sie rozwiazala, nie moglam pisac postow bez flasha (!!!?), ale soosh, zycie... wink bardzo mi sie podobaja nowe fryzurki, ale nie moge wlaczyc towns, troodno 4laugh surprised *mysli* ale ja nie miaalm flasha a jakos pisalam posty jednie go gier i rybek i townsow nie moglam sie wbic surprised a z jakiej przegladarki korzystasz? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:03 am
Twisted_Exile Ozual 09. Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19] twisted pirate korn schodzi na psy pirate 03. 05 - say hello to the angels.mp3 [4:09] heart 10. Korn - [See You On The Other Side #10] Getting Off [3:25] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:05 am
Twisted_Exile Raticiel no wlasnie, w miedzyczasie pare razy weszlam to mialam jakies jaja, nie moglam nic napisac, a teraz zagadka sie rozwiazala, nie moglam pisac postow bez flasha (!!!?), ale soosh, zycie... wink bardzo mi sie podobaja nowe fryzurki, ale nie moge wlaczyc towns, troodno 4laugh surprised *mysli* ale ja nie miaalm flasha a jakos pisalam posty jednie go gier i rybek i townsow nie moglam sie wbic surprised a z jakiej przegladarki korzystasz? O.o to bylo na kompie sekretarki i o ile pamietam to byl zwykly explorer ilestam, tak wiem, najlepsza jest mozilla pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|