|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:39 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ Ja nie lubie piwa +_+ , nie lubie kawy, nie lubie papirosow +_+. Jestem innaaaa, tak innaaa, ze az sie nie wyrozniam +_+ a ja tez nie lubie Kawy i papierosow ....... a jak nie lubisz piwa to sprubuj wina mrgreen .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:39 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh nom ..... ale teraz juz bede pamietał sweatdrop ^^ Ha! To jak u ciebie? xd a siedze tydzien w domu i chory jestem sweatdrop ..... a tak wszytko łokej xd Ja sie wcale nie che wcianac, ale ... ja tez jestem chora = _ =. Taaak choroba jest super, zwlaszcza jak nie mozna spac w nocy -_-'' . Zycze zdrowia _^_ Wszystkim chorym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:41 am
Aidanna EvilYuki Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying a mieszka on w miescie oddalonym o ponad 300km gonk Moj sie zbiesil... mimo wszystko mam gorzej... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:41 am
Twisted_Exile Aidanna EvilYuki Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying rolleyes masz problem zawsze Ty mozesz przyjechac rolleyes ehhhhhh i teraz 2 tygodnie histeri rolleyes *wylazi by nie prowokowac zadnej klotni * latwiej mowic trudniej zrobic... na kasie nie spie. a z reszta tobie latwiej mowic jak mieszkasz w wawie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:42 am
Aidanna EvilYuki Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying a mieszka on w miescie oddalonym o ponad 300km gonk to ja se powiem teraz cos ładnego i wogule wzruszajacego zeby wyjsc na wspaniuałego goscia co to czuły jest i wogule ble ble Prawdziwa miłosc zwalczy wszystkie przeciwnosci ........ (chodz rownie dobrze moze sie skonczyc smiercią jak w Romeo i Juli XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:42 am
Falcone Rin_Youkai EvilYuki Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ Ja nie lubie piwa +_+ , nie lubie kawy, nie lubie papirosow +_+. Jestem innaaaa, tak innaaa, ze az sie nie wyrozniam +_+ a ja tez nie lubie Kawy i papierosow ....... a jak nie lubisz piwa to sprubuj wina mrgreen ......... O taaak wina to u mnie pod dostatkiem ( wytrawnego ), ale i tak jakos mi nic nie smakuje . Najsmaczniejsza jest.. WoDA MINERALNA xd ( Serio eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:45 am
Falcone Aidanna EvilYuki Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying a mieszka on w miescie oddalonym o ponad 300km gonk to ja se powiem teraz cos ładnego i wogule wzruszajacego zeby wyjsc na wspaniuałego goscia co to czuły jest i wogule ble ble Prawdziwa miłosc zwalczy wszystkie przeciwnosci ........ (chodz rownie dobrze moze sie skonczyc smiercią jak w Romeo i Juli XD) jakos to bedzie sweatdrop Rin_Youkai ale woda jest dobra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:46 am
Falcone Aidanna EvilYuki Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying a mieszka on w miescie oddalonym o ponad 300km gonk to ja se powiem teraz cos ładnego i wogule wzruszajacego zeby wyjsc na wspaniuałego goscia co to czuły jest i wogule ble ble Prawdziwa miłosc zwalczy wszystkie przeciwnosci ........ (chodz rownie dobrze moze sie skonczyc smiercią jak w Romeo i Juli XD) Ohh ! Ahh! heart Ja jednak stawiam na te 2 =_= ( nie dosc, ze niespodzianka to jeszcze pesymistka ) Ja lece ninja kolejka do kompa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:46 am
Aidanna latwiej mowic trudniej zrobic... na kasie nie spie. a z reszta tobie latwiej mowic jak mieszkasz w wawie... sweatdrop 1 co do tego ja mam O.o 2 ja nie mioeszkam wawie tylko pod warszawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:48 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh nom ..... ale teraz juz bede pamietał sweatdrop ^^ Ha! To jak u ciebie? xd a siedze tydzien w domu i chory jestem sweatdrop ..... a tak wszytko łokej xd aaa xD To powodzenia whee sry, ze tak rzadko odpisuje, ale mam troche spraw na glowie sweatdrop Ozual - cze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:49 am
Twisted_Exile Aidanna latwiej mowic trudniej zrobic... na kasie nie spie. a z reszta tobie latwiej mowic jak mieszkasz w wawie... sweatdrop 1 co do tego ja mam O.o 2 ja nie mioeszkam wawie tylko pod warszawa xd no to ze ty masz blizej... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:49 am
dobra ja tez sie zmywam ...... obowiazki wzywają sweatdrop ..... narazie bąble xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:50 am
Aidanna Twisted_Exile Aidanna latwiej mowic trudniej zrobic... na kasie nie spie. a z reszta tobie latwiej mowic jak mieszkasz w wawie... sweatdrop 1 co do tego ja mam O.o 2 ja nie mioeszkam wawie tylko pod warszawa xd no to ze ty masz blizej... xp no ale gdybym ja miala kogos 300 km od siebie tez mi byloby ciezko O.o ale ja zacisnelabym zeby bo wiedzialbym ze predzej czy pozniej spotkam sie z nim O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:50 am
Falcone dobra ja tez sie zmywam ...... obowiazki wzywają sweatdrop ..... narazie bąble xd papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:52 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile Aidanna latwiej mowic trudniej zrobic... na kasie nie spie. a z reszta tobie latwiej mowic jak mieszkasz w wawie... sweatdrop 1 co do tego ja mam O.o 2 ja nie mioeszkam wawie tylko pod warszawa xd no to ze ty masz blizej... xp no ale gdybym ja miala kogos 300 km od siebie tez mi byloby ciezko O.o ale ja zacisnelabym zeby bo wiedzialbym ze predzej czy pozniej spotkam sie z nim O.o no ale czekanie jest no... meczace... a czasami jest ciezko jak nie ma sie tej bliskiej osoby kolo siebie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|