|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:22 am
Falcone Witam whee pomyliłem cie z Leth XD kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:23 am
Rin_Youkai ninja zamaskowany muchacho przylazl ninja XDD jestem fajny i wesoły bo mam ciąąągle tyłek goły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:26 am
Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:27 am
Ntsumi_Aya kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh nom ..... ale teraz juz bede pamietał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:29 am
Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:30 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai ninja zamaskowany muchacho przylazl ninja XDD jestem fajny i wesoły bo mam ciąąągle tyłek goły Gololec XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:31 am
Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:32 am
Falcone Ntsumi_Aya kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh nom ..... ale teraz juz bede pamietał sweatdrop ^^ Ha! To jak u ciebie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:33 am
EvilYuki Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:36 am
Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:37 am
EvilYuki Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ Ja nie lubie piwa +_+ , nie lubie kawy, nie lubie papirosow +_+. Jestem innaaaa, tak innaaa, ze az sie nie wyrozniam +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya kurcze >_< to przez ten nieszczesny fryz, nie blaugh nom ..... ale teraz juz bede pamietał sweatdrop ^^ Ha! To jak u ciebie? xd a siedze tydzien w domu i chory jestem sweatdrop ..... a tak wszytko łokej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:38 am
Aidanna EvilYuki Rin_Youkai Falcone Rin_Youkai O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_='' tak własciwe najlepiej było by to i to xd ...... no ale nie mozna miec wszytkiego crying Oz xd Mozna miec wszystko... whee nie zapomne cudownych wieczorkow w ramionkach ukochanego i piwkiem w reku ^^ oboje pilismy Debowe Mocne ^^ *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying rolleyes masz problem zawsze Ty mozesz przyjechac rolleyes ehhhhhh i teraz 2 tygodnie histeri rolleyes *wylazi by nie prowokowac zadnej klotni *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:38 am
EvilYuki Aidanna *glowa w poduszke i w placz* ja chce do Ozziego ! cry sweatdrop crying Ja tez chce do Ukochanego... stare crying a mieszka on w miescie oddalonym o ponad 300km gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|