|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:03 am
Aidanna Falcone Aidanna no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop to Panicz Ozzwald był w Gdansku sweatdrop xd question tak... na tydzien... to jak nastepnym razem bedzie to trzeba bedzie sie na piwko wybrac pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:05 am
Falcone Aidanna Falcone Aidanna no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop to Panicz Ozzwald był w Gdansku sweatdrop xd question tak... na tydzien... to jak nastepnym razem bedzie to trzeba bedzie sie na piwko wybrac pirate to najpierw mnie o zgode spytac... nie zartuje xp on do mnie przyjechal a nie na piwo... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:08 am
Aidanna Falcone Aidanna Falcone Aidanna no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop to Panicz Ozzwald był w Gdansku sweatdrop xd question tak... na tydzien... to jak nastepnym razem bedzie to trzeba bedzie sie na piwko wybrac pirate to najpierw mnie o zgode spytac... nie zartuje xp on do mnie przyjechal a nie na piwo... xp no ale piwo pewnie tez by se wypił xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:12 am
[quote="Falcone]no ale piwo pewnie tez by se wypił xd Kocurowi odmowil whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:16 am
ożżżż skubany .......... helo Ayu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:16 am
ninja zamaskowany muchacho przylazl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:17 am
Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink ne... poprostu ja wiem dlaczego nie mogl isc a ty nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:18 am
Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink Witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:20 am
Aidanna Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink ne... poprostu ja wiem dlaczego nie mogl isc a ty nie xp nie no jak bym miał wybierac spedzanie czasu z piekną kobieta a piwo to tez bym wybrał kobitke ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:21 am
Ntsumi_Aya Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink Witam whee pomyliłem cie z Leth XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:21 am
Rin_Youkai ninja zamaskowany muchacho przylazl ninja no ba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:22 am
Falcone Aidanna Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink ne... poprostu ja wiem dlaczego nie mogl isc a ty nie xp nie no jak bym miał wybierac spedzanie czasu z piekną kobieta a piwo to tez bym wybrał kobitke ^^'' mrgreen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:22 am
Falcone Aidanna Falcone ożżżż skubany .......... helo Ayu wink ne... poprostu ja wiem dlaczego nie mogl isc a ty nie xp nie no jak bym miał wybierac spedzanie czasu z piekną kobieta a piwo to tez bym wybrał kobitke ^^'' O masz + u kobiet XD Niektorzy wola piwo =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|