|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:54 am
U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^
bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^
Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie!
Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying *wywala gały* Aidy.... eek jak ty wygladasz! surprised co ja? co ze mna nie tak?! naszjonal dżeografik XD wygladasz tak nie aidannowato pokes her*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Rin_Youkai Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying wow... to wy tak z Ozzem na poważnie? ulalalala rolleyes mrgreen nie naniby wiesz... oczywiscie ze na serio... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:55 am
Omega Sun Falcone Witajcie szkraby ninja mrgreen ..... uciekaj poki jeszcze mozesz... wszystkie rycza sweatdrop crying ale dzis taki beee dzien crying same zle przezycia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:56 am
Omega Sun Falcone Witajcie szkraby ninja mrgreen ..... uciekaj poki jeszcze mozesz... wszystkie rycza sweatdrop ja wiem ze tak bardzo za mną teskniłyscie ale te łzy sa niepotrzebne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:57 am
EvilYuki U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^ bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^ Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie! Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop Frania... no a jak Aidi powinna wygladac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:58 am
EvilYuki U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^ bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^ Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie! Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd człowiek tez śmierci stare po co ci drugi człowiek? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop to Panicz Ozzwald był w Gdansku sweatdrop xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^ bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^ Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie! Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop Frania... no a jak Aidi powinna wygladac? xp XD
no te wlosy do ciebie jakos nie pasuje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:00 am
Falcone Aidanna no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop to Panicz Ozzwald był w Gdansku sweatdrop xd question tak... na tydzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:01 am
Terrorystka Frania Aidanna EvilYuki U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^ bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^ Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie! Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd no wspominam dobrze ale serducho sie smuci ze Ozzus gdzies tam daleko a nie tu ze mna... sweatdrop Frania... no a jak Aidi powinna wygladac? xp XD
no te wlosy do ciebie jakos nie pasuje ;P no to co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 10:02 am
EvilYuki U mnie tez nie najlepiej, ale raduje sie ^^ bo nie bede ryczec, nyoooo.... mozecie sie wszystkie przytulic do mnie i mnie pocieszyc... ^^ Aidy, ciesz sie! spedzilas z nim wspanialy tydzien! Zamiast ryczec wspominaj i raduj sie! Rin! konie smierdza! Po co Ci konie?! xd A tam znowu smierdza =_='' Mi to nie przeszkadza xd Sa cieple i nieokrzesane i najfajniej gdy straci sie nad nimi panowanie i Cie powioza Hen Hen daleko XD ( nie, nie jestem chora XD ) ( wredne ! Gryza =_= ,ale wtedy daje im pstryczka w nos XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|