|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:35 am
*wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:41 am
Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:43 am
Rin_Youkai Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:44 am
eek jakis wieczorek placzek czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:46 am
Omega Sun eek jakis wieczorek placzek czy co? *potrzsa Omega* Ozzwald wrocil do warszawy noo.... crying gonk cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:46 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying Uuuu T__T bidactwo. Zycie jest niesprawiedliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:47 am
Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying *wywala gały* Aidy.... eek jak ty wygladasz! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:48 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying Uuuu T__T bidactwo. Zycie jest niesprawiedliwe... zycie jest okrutne... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:49 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying wow... to wy tak z Ozzem na poważnie? ulalalala rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:49 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai co sie stalo ?? crying ja tez jestem crying wlasnie moja kariera jezdziecka legla w grozach crying okazalo sie ze mam uczulenie na konie crying / A co z toba ... crying moje kochanie bylo u mnie na tydzien i dzis wrocilo do warszawy... crying i nie wiem kiedy sie z nim znowu zoacze ani nic... crying sweatdrop crying cry tesknie.... crying Uuuu T__T bidactwo. Zycie jest niesprawiedliwe... zycie jest okrutne... crying Kobiety sa zbyt delikatne na takie przezycia traumatyczne T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:50 am
Witajcie szkraby ninja mrgreen .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:50 am
Aidanna Omega Sun eek jakis wieczorek placzek czy co? *potrzsa Omega* Ozzwald wrocil do warszawy noo.... crying gonk cry no to co, przeciez: -nie wyjechal na zawsze -nie jestescie skazani na golebie pocztowe... mozecie smsowac, gadac przez telefon, przez internet... -na pewno jeszcze sie spotkacie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:52 am
Falcone Witajcie szkraby ninja mrgreen ..... uciekaj poki jeszcze mozesz... wszystkie rycza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:53 am
Terrorystka Frania Aidanna *wczlapuje sie do pokoju z rolka papieru w reku* bosze jaka ja smutna jestem crying sweatdrop crying *wywala gały* Aidy.... eek jak ty wygladasz! surprised co ja? co ze mna nie tak?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:53 am
Falcone Witajcie szkraby ninja mrgreen ..... witaj samcze
Omi: nie, nie wszytkie ja jestem wrecz we wspanialym humorze (wlasnie przez faceta) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|