|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 8:41 am
Siemanko Yukis jak tam prace nad gifcikem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 8:48 am
renge_karen Siemanko Yukis jak tam prace nad gifcikem?? jakis rok temu sie znudzilam :XP: dokladnie za 10 minut ide pracowac nad komiksem netowym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 8:59 am
EvilYuki renge_karen Siemanko Yukis jak tam prace nad gifcikem?? jakis rok temu sie znudzilam :XP: dokladnie za 10 minut ide pracowac nad komiksem netowym xd Czy ja dobrze slysze question komiks internetowy xd ( a o czym dokladnie ? ) Witam wszystkich _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:01 am
EvilYuki renge_karen Siemanko Yukis jak tam prace nad gifcikem?? jakis rok temu sie znudzilam :XP: dokladnie za 10 minut ide pracowac nad komiksem netowym xd Jak ci sie nie chce gifa robic to odpal mi troche kasy to ci moge gifika zrobic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:08 am
No co wy tak powoli piszecie >< mi się komp muli a jednak jakoś daje rade -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:10 am
hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:13 am
Ann_Miho hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee Ja nie mam co powiedziec XD. Swoje oznajmilam i co sie bede wcinala do gifow >_>. Moge za to polecic Ryuichi Sakamoto - Furyo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:15 am
Ann_Miho hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee Właśnie >< OMG szaliczek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:15 am
Rin_Youkai Ann_Miho hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee Ja nie mam co powiedziec XD. Swoje oznajmilam i co sie bede wcinala do gifow >_>. Moge za to polecic Ryuichi Sakamoto - Furyo xd ogolnie nie ma o czym gadac chyba ze mam mowic o swojich dylematych zjesc grzeska czy zostawic go w spokoju (nadal mysli o zjedzeniu wafla) xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:16 am
a ja sobie chodze po topikach z artami {; co tu bede z wami siedziec ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:20 am
Rin_Youkai Ann_Miho hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee Ja nie mam co powiedziec XD. Swoje oznajmilam i co sie bede wcinala do gifow >_>. Moge za to polecic Ryuichi Sakamoto - Furyo xd Co chodzi o robienie gifow?? Ktos jest zainteresowany???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:23 am
renge_karen Rin_Youkai Ann_Miho hejka whee oni nie pisza powoli. oni nie pisza wogole whee Ja nie mam co powiedziec XD. Swoje oznajmilam i co sie bede wcinala do gifow >_>. Moge za to polecic Ryuichi Sakamoto - Furyo xd Co chodzi o robienie gifow?? Ktos jest zainteresowany??? Ja nie lubie ich robic, robie je tylko w ostatecznosci xp ( chodz sa naprawde fajne xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 9:25 am
Terrorystka Frania a ja sobie chodze po topikach z artami {; co tu bede z wami siedziec ;P O! zarzuc sie stronka >_> tez z checia panna niespodzianka pooglada xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|