|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:11 am
Omega Sun Autark prosze, zbanuj mnie crying taaa juz to widze, ja Cie zbanuje a Ty polecisz do Tao na skarge jaka jestem wstretna i niesprawiedliwa i wyleja mnie z roboty blaugh crying nabijasz sie ze mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:14 am
Omega Sun Autark prosze, zbanuj mnie crying taaa juz to widze, ja Cie zbanuje a Ty polecisz do Tao na skarge jaka jestem wstretna i niesprawiedliwa i wyleja mnie z roboty blaugh no bo taka jestes mrgreen a pozatym jest post ze sam prosi o bana a po drugie sa swiadkowie ze kilka razy o niego prsoil...ale dziwne jest to ze sam moze odejsc hmmmmm ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:15 am
I to ja jestem wariat?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:17 am
Twisted_Exile no bo taka jestes mrgreen a pozatym jest post ze sam prosi o bana a po drugie sa swiadkowie ze kilka razy o niego prsoil...ale dziwne jest to ze sam moze odejsc hmmmmm ninja no wlasnie Omi 3nodding ja nie chce odejsc, ja chce ... Yuki nie patrz tak na mnie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:18 am
Autark Twisted_Exile no bo taka jestes mrgreen a pozatym jest post ze sam prosi o bana a po drugie sa swiadkowie ze kilka razy o niego prsoil...ale dziwne jest to ze sam moze odejsc hmmmmm ninja no wlasnie Omi 3nodding ja nie chce odejsc, ja chce ... Yuki nie patrz tak na mnie stressed ninja to iech z anarchi Cie wywala :> ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:19 am
Twisted_Exile no bo taka jestes mrgreen a pozatym jest post ze sam prosi o bana a po drugie sa swiadkowie ze kilka razy o niego prsoil...ale dziwne jest to ze sam moze odejsc hmmmmm ninja no wlasnie... to na pewno jakis podstep wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:20 am
Twisted_Exile ninja to iech z anarchi Cie wywala :> ninja a to ban nie jest tymczasowy confused czemu z anarchi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:21 am
Omega Sun Twisted_Exile no bo taka jestes mrgreen a pozatym jest post ze sam prosi o bana a po drugie sa swiadkowie ze kilka razy o niego prsoil...ale dziwne jest to ze sam moze odejsc hmmmmm ninja no wlasnie... to na pewno jakis podstep wink tak sprytny to ja nie jestem ale dziekuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:22 am
Autark Twisted_Exile ninja to iech z anarchi Cie wywala :> ninja a to ban nie jest tymczasowy confused czemu z anarchi? to zalezy, rzadko banuje tymczasowo... na ogol osoba jest zbanowana do czasu az zapozna sie z regulaminem i nauczy sie kulturalnego korzystania z forum- wtedy moze ponownie zostac przyjeta jak przysle requesta 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:25 am
Autark Twisted_Exile ninja to iech z anarchi Cie wywala :> ninja a to ban nie jest tymczasowy confused czemu z anarchi? a czemu akurat stad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:25 am
Omega Sun to zalezy, rzadko banuje tymczasowo... na ogol osoba jest zbanowana do czasu az zapozna sie z regulaminem i nauczy sie kulturalnego korzystania z forum- wtedy moze ponownie zostac przyjeta jak przysle requesta 3nodding to ja poprosze 3nodding nie umiem kulturalnie korzystac z forum i nie znam regulaminu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:26 am
ninja Co oni porobili dostalem brown giftbox w srodku byl blue giftbox a w nim fox tail
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:26 am
bo latwo Omi spotkac by ja o to poprosic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:28 am
Autark bo latwo Omi spotkac by ja o to poprosic na narchi wydajesz byc blisko z modem :>wiec tam tez Cie moga a zbanowac no chyba ze akurat chcesz byc zbanowany na POGG :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:29 am
Autark Omega Sun to zalezy, rzadko banuje tymczasowo... na ogol osoba jest zbanowana do czasu az zapozna sie z regulaminem i nauczy sie kulturalnego korzystania z forum- wtedy moze ponownie zostac przyjeta jak przysle requesta 3nodding to ja poprosze 3nodding nie umiem kulturalnie korzystac z forum i nie znam regulaminu wink no dobra, skoro tak bardzo chcesz blaugh Autark zostal zbanowany na wlasne zyczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|