|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:02 am
Twisted_Exile EvilYuki Łahaha... słucham Jamala xd 01. Interpol - [Antics #02] Evil [3:36] heart Ozual nie zamierzam nikogo bic O.o a to luz... mrgreen *szturcha ja patykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:05 am
Ozual Twisted_Exile EvilYuki Łahaha... słucham Jamala xd 01. Interpol - [Antics #02] Evil [3:36] heart Ozual nie zamierzam nikogo bic O.o a to luz... mrgreen *szturcha ja patykiem* stare tylko nie przeginaj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:05 am
cos mi sie zdaje ze te szaliki szybko zdrozeja, dlatego kupilem 2 ^^ sprzedalem coco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:09 am
Ozual cos mi sie zdaje ze te szaliki szybko zdrozeja, dlatego kupilem 2 ^^ sprzedalem coco watpie w to mi sie wydaje ze niedlugo ich cena zacznie spadac a coco bedzie drozec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:15 am
Twisted_Exile Ozual cos mi sie zdaje ze te szaliki szybko zdrozeja, dlatego kupilem 2 ^^ sprzedalem coco watpie w to mi sie wydaje ze niedlugo ich cena zacznie spadac a coco bedzie drozec moze tak moze nie *szturcha patykiem po dupie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:17 am
Ozual Twisted_Exile Ozual cos mi sie zdaje ze te szaliki szybko zdrozeja, dlatego kupilem 2 ^^ sprzedalem coco watpie w to mi sie wydaje ze niedlugo ich cena zacznie spadac a coco bedzie drozec moze tak moze nie *szturcha patykiem po dupie* stare przeginasz :stare spadam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:24 am
niech mnie ktos zbanuje, plosie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:28 am
Autark niech mnie ktos zbanuje, plosie sad  Ja też chce żeby mnie ktoś zbanował. Patykiem można po tylłku dostać tutaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:48 am
ale dzis wygadana Omisiu jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 1:57 am
prosze, zbanuj mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:06 am
Autark prosze, zbanuj mnie crying Jeszcze raz o to poprosisz, a kopa dostaniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:09 am
EvilYuki Autark prosze, zbanuj mnie crying Jeszcze raz o to poprosisz, a kopa dostaniesz... Nie powiem bo nie chcesz bym powiedzial ... ale i tak kopnij bo na nic lepszego dzis nie zasluguje sweatdrop (nawet na kopa nie zasluguje crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:09 am
Autark prosze, zbanuj mnie crying taaa juz to widze, ja Cie zbanuje a Ty polecisz do Tao na skarge jaka jestem wstretna i niesprawiedliwa i wyleja mnie z roboty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|