|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:33 pm
Rin_Youkai Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop zakladamy sekte? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:38 pm
Autark Rin_Youkai Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop zakladamy sekte? twisted Sekte... , a można być w więcej niż 10 xd Bo mi by się tak trochę uzbierało ( joke )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:40 pm
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop zakladamy sekte? twisted Sekte... , a można być w więcej niż 10 xd Bo mi by się tak trochę uzbierało ( joke ) wiecej niz 10 dziewczyn tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:42 pm
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop zakladamy sekte? twisted Sekte... , a można być w więcej niż 10 xd Bo mi by się tak trochę uzbierało ( joke ) wiecej niz 10 dziewczyn tak 3nodding NIe dziewczyn xd w wiecej niz 10 sektach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:43 pm
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop zakladamy sekte? twisted Sekte... , a można być w więcej niż 10 xd Bo mi by się tak trochę uzbierało ( joke ) wiecej niz 10 dziewczyn tak 3nodding NIe dziewczyn xd w wiecej niz 10 sektach ninja ok alejak zrekrutujesz do nas wiecej niz 10 dziewczyn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:46 pm
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Sekte... , a można być w więcej niż 10 xd Bo mi by się tak trochę uzbierało ( joke ) wiecej niz 10 dziewczyn tak 3nodding NIe dziewczyn xd w wiecej niz 10 sektach ninja ok alejak zrekrutujesz do nas wiecej niz 10 dziewczyn whee to niemozliwe _-_ Ja mam kolezanki same matalki, albo takie zwykle -_-.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:47 pm
przepraszam, markotny sie robie sweatdrop lepiej sobie dzis Gaie odpuszcze, inaczej bede zarazal pesymizmem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:50 pm
Autark przepraszam, markotny sie robie sweatdrop lepiej sobie dzis Gaie odpuszcze, inaczej bede zarazal pesymizmem sweatdrop m Cooooo eek Markotny eek . Dziecko kto ci takich glupot naopowiadał @_@ ( moje wiekszosc rozmow z przyjaciolka wyglada tak, ze albo leci "=_=, albo XD" ). Dla mnie ty w ogole nie jestes markotny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:52 pm
Rin_Youkai Autark przepraszam, markotny sie robie sweatdrop lepiej sobie dzis Gaie odpuszcze, inaczej bede zarazal pesymizmem sweatdrop m Cooooo eek Markotny eek . Dziecko kto ci takich glupot naopowiadał @_@ ( moje wiekrzosc rozmow z przyjaciolka wyglada tak, ze albo leci "=_=, albo XD" ). Dla mnie ty w ogole nie jestes markotny eek Slonko, dziekuje, chodzi o to ze dopiero zaczne byc markotny, wlasnie sie czegos glupiego dowiedzialem, pa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:53 pm
Autark Rin_Youkai Autark przepraszam, markotny sie robie sweatdrop lepiej sobie dzis Gaie odpuszcze, inaczej bede zarazal pesymizmem sweatdrop m Cooooo eek Markotny eek . Dziecko kto ci takich glupot naopowiadał @_@ ( moje wiekrzosc rozmow z przyjaciolka wyglada tak, ze albo leci "=_=, albo XD" ). Dla mnie ty w ogole nie jestes markotny eek Slonko, dziekuje, chodzi o to ze dopiero zaczne byc markotny, wlasnie sie czegos glupiego dowiedzialem, pa sweatdrop T__T szzzkoooooooodaaa =_='' Papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|