|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:57 pm
Rin_Youkai No wiem, tylko ja nie pamietam zebym cos kodowala ... @_@. Dlatego mnie to zastanowilo. to automatycznie przegladarka ustawia, dlatego czasem cos moge odczytac a czasem nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:03 pm
Autark Rin_Youkai No wiem, tylko ja nie pamietam zebym cos kodowala ... @_@. Dlatego mnie to zastanowilo. to automatycznie przegladarka ustawia, dlatego czasem cos moge odczytac a czasem nie AChaaaaaa >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:07 pm
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai No wiem, tylko ja nie pamietam zebym cos kodowala ... @_@. Dlatego mnie to zastanowilo. to automatycznie przegladarka ustawia, dlatego czasem cos moge odczytac a czasem nie AChaaaaaa >_> po za tym nawet na kazdej przegladarce inaczej to wygląda, inaczej internet explorer, inaczej firefox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:08 pm
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai No wiem, tylko ja nie pamietam zebym cos kodowala ... @_@. Dlatego mnie to zastanowilo. to automatycznie przegladarka ustawia, dlatego czasem cos moge odczytac a czasem nie AChaaaaaa >_> po za tym nawet na kzdej przedladarce inaczej to wygląda, inaczej internet explorer, inaczej firefox To to akurat zauwazylam xd . CZy ty nie jestes przypadkiem kucharzem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:11 pm
Rin_Youkai To to akurat zauwazylam xd . CZy ty nie jestes przypadkiem kucharzem XD Informatyk, czemu pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:12 pm
Autark Rin_Youkai To to akurat zauwazylam xd . CZy ty nie jestes przypadkiem kucharzem XD Informatyk, czemu pytasz? Informatyk @_@ Suuper. Pytam bo zawsze robisz cos z jedzeniem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:14 pm
Rin_Youkai Informatyk @_@ Suuper. Pytam bo zawsze robisz cos z jedzeniem xd Kocham jedzonko, w koncu najwieksze przyjemnosci w zyciu to seks i jedzenie, nie koniecznie w tej kolejnosci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:18 pm
Autark Rin_Youkai Informatyk @_@ Suuper. Pytam bo zawsze robisz cos z jedzeniem xd Kocham jedzonko, w koncu najwieksze przyjemnosci w zyciu to seks i jedzenie, nie koniecznie w tej kolejnosci mrgreen ^^"" Tylko trzeba z tym uwarzac tez kocham jesc , ale od dawna niepamietam bym zjadla cos na co mam ochote =_=. ( dbanie o linie -_-'' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:22 pm
Rin_Youkai ^^"" Tylko trzeba z tym uwarzac tez kocham jesc , ale od dawna niepamietam bym zjadla cos na co mam ochote =_=. ( dbanie o linie -_-'' ) ja staram sie jesc kiedy tylko moge a i tak ciagle glodny jestem i czasmi zdazaja sie dziwne komentare w stylu anorektyk (chociaz ostatnio juz nie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:25 pm
Autark Nightcatt chce ,mi sie pic a w domu nie ma nic do picia i musialam pic herbate scream i dalej pic chce ratunku cry *podaje sok* cos sie stalo, ze chce Ci sie tak strasznie pic? wszyscy sie usmiechaja bo mamy weakend mrgreen no ostatki Adas byly wczoraj i sam rozumiesz cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:27 pm
Nightcatt Autark Nightcatt chce ,mi sie pic a w domu nie ma nic do picia i musialam pic herbate scream i dalej pic chce ratunku cry *podaje sok* cos sie stalo, ze chce Ci sie tak strasznie pic? wszyscy sie usmiechaja bo mamy weakend mrgreen no ostatki Adas byly wczoraj i sam rozumiesz cry ostatki sa we wtorek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:27 pm
Autark Rin_Youkai ^^"" Tylko trzeba z tym uwarzac tez kocham jesc , ale od dawna niepamietam bym zjadla cos na co mam ochote =_=. ( dbanie o linie -_-'' ) ja staram sie jesc kiedy tylko moge a i tak ciagle glodny jestem i czasmi zdazaja sie dziwne komentare w stylu anorektyk (chociaz ostatnio juz nie) Czy ty przypadkiem nie jesteś moim bratem XD. Jeszcze mi powiec , ze masz 196 to juz sie nie wyprzesz xd . By wygladac jak on prawie nic nie jem - _ -'' nadodatek ciagle cos robie, a on tylko przy kompie siedzi i jeee i jee i wiecznie glodny =_=. Moze to taka natura informatykow x_X''.
Gdyby nie moj brat ( przeszedl kazde badanie XD ), to bym ci radzila zrobic badania na jakiegos pasozyta ^^"". Przemiana materi jest nie sprawiedliwaaaa =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:29 pm
Rin_Youkai Czy ty przypadkiem nie jesteś moim bratem XD. Jeszcze mi powiec , ze masz 196 to juz sie nie wyprzesz xd . By wygladac jak on prawie nic nie jem - _ -'' nadodatek ciagle cos robie, a on tylko przy kompie siedzi i jeee i jee i wiecznie glodny =_=. Moze to taka natura informatykow x_X''.
Gdyby nie moj brat ( przeszedl kazde badanie XD ), to bym ci radzila zrobic badania na jakiegos pasozyta ^^"". Przemiana materi jest nie sprawiedliwaaaa =_= tu chodzi chyba o to ze lubie bluzy wieksze o kilka rozmiarow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:31 pm
Autark Rin_Youkai Czy ty przypadkiem nie jesteś moim bratem XD. Jeszcze mi powiec , ze masz 196 to juz sie nie wyprzesz xd . By wygladac jak on prawie nic nie jem - _ -'' nadodatek ciagle cos robie, a on tylko przy kompie siedzi i jeee i jee i wiecznie glodny =_=. Moze to taka natura informatykow x_X''.
Gdyby nie moj brat ( przeszedl kazde badanie XD ), to bym ci radzila zrobic badania na jakiegos pasozyta ^^"". Przemiana materi jest nie sprawiedliwaaaa =_= tu chodzi chyba o to ze lubie bluzy wieksze o kilka rozmiarow Acha! Moj brat tez! xd . ja tez sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|