|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:16 pm
pafnuc chari-san yyyy.... O___o.... to opcy? xD nie.. jego zly brat blizniak... taki zyczliwy i serdeczny... ktory zawsze ma mile slowo dla kazdego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:16 pm
Sweeeet A JA JESTEM PIJA NA I MAM WAS W DUOIE BO OSTATNIO NUDZICIE !!!!!!!!!!!!!!1 1 tez masz sie czym chwalic rolleyes 2 chyba nie za bardzo skoro mozesz pisac rolleyes rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:28 pm
Omega Sun pafnuc chari-san yyyy.... O___o.... to opcy? xD nie.. jego zly brat blizniak... taki zyczliwy i serdeczny... ktory zawsze ma mile slowo dla kazdego xd dziwnym nie jest... *klania sie 'pani wladzy'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:31 pm
pafnuc Omega Sun pafnuc chari-san yyyy.... O___o.... to opcy? xD nie.. jego zly brat blizniak... taki zyczliwy i serdeczny... ktory zawsze ma mile slowo dla kazdego xd dziwnym nie jest... *klania sie 'pani wladzy'* pirate twoje 15 miunt minelo pirate *wbija widly mu w tylek i ucieka :] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:34 pm
Twisted_Exile pafnuc Omega Sun pafnuc chari-san yyyy.... O___o.... to opcy? xD nie.. jego zly brat blizniak... taki zyczliwy i serdeczny... ktory zawsze ma mile slowo dla kazdego xd dziwnym nie jest... *klania sie 'pani wladzy'* pirate twoje 15 miunt minelo pirate *wbija widly mu w tylek i ucieka :] mrgreen *chwyta ja za cyca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:35 pm
pafnuc Twisted_Exile pafnuc Omega Sun pafnuc chari-san yyyy.... O___o.... to opcy? xD nie.. jego zly brat blizniak... taki zyczliwy i serdeczny... ktory zawsze ma mile slowo dla kazdego xd dziwnym nie jest... *klania sie 'pani wladzy'* pirate twoje 15 miunt minelo pirate *wbija widly mu w tylek i ucieka :] mrgreen *chwyta ja za cyca* *strzela go po lapach pirate wiesz gdzie mozesz sobie je wsadzic pirate XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:41 pm
Twisted_Exile *strzela go po lapach pirate wiesz gdzie mozesz sobie je wsadzic pirate XD chwyta tam gdzie moze mrgreen *mac scisk mac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:43 pm
pafnuc Twisted_Exile *strzela go po lapach pirate wiesz gdzie mozesz sobie je wsadzic pirate XD chwyta tam gdzie moze mrgreen *mac scisk mac* *zastanawiwa sie czemu on siebie obmacuje gonk *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:48 pm
Twisted_Exile pafnuc Twisted_Exile *strzela go po lapach pirate wiesz gdzie mozesz sobie je wsadzic pirate XD chwyta tam gdzie moze mrgreen *mac scisk mac* *zastanawiwa sie czemu on siebie obmacuje gonk * eek opc jak ty to...... zmysłowo robisz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 2:07 pm
ninja
czy wam też się tak ślimaczy gaia? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 2:11 pm
Ntsumi_Aya ninja czy wam też się tak ślimaczy gaia? xD nie ninja Oi BeeCzkowaty :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|