|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:32 am
Rin_Youkai To takie nowe zdrobnienie od kupic XD *turla sie po podłodze ze śmiechu* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania taa
jeden z moich ulubionych: tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest Bill Z Tokio Hotel xd No, to ejst neizle ^^ albo chuck noriss jako jedyny przeszadł The sims do konca ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san Terrorystka Frania Rin_Youkai Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD [chyba nowa.... xD] no chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san Terrorystka Frania Rin_Youkai Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD [chyba nowa.... xD] NIeobyta XD Widzialam ten szalik w markecie, ale myslalam, ze moze mi sam przyjdzie XD Tak jest gdy sie od roku bylo 8 razy ._. Ale na 4, 5 dni XD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:34 am
chari-san Terrorystka Frania taa
jeden z moich ulubionych: tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest Bill Z Tokio Hotel xd No, to ejst neizle ^^ albo chuck noriss jako jedyny przeszadł The sims do konca ^^ wybuchałam paranoicznym smiechem jak usłyszałam: TYLKO CHUCK NORRIS WIE CO Z TA POLSKĄ XD no po postu zaczełam tak piać, że iks de i iks de rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:35 am
Terrorystka Frania chari-san Terrorystka Frania taa
jeden z moich ulubionych: tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest Bill Z Tokio Hotel xd No, to ejst neizle ^^ albo chuck noriss jako jedyny przeszadł The sims do konca ^^ wybuchałam paranoicznym smiechem jak usłyszałam: TYLKO CHUCK NORRIS WIE CO Z TA POLSKĄ XD no po postu zaczełam tak piać, że iks de i iks de rofl biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:36 am
Rin_Youkai chari-san Terrorystka Frania Rin_Youkai Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD [chyba nowa.... xD] NIeobyta XD Widzialam ten szalik w markecie, ale myslalam, ze moze mi sam przyjdzie XD Tak jest gdy sie od roku bylo 8 razy ._. Ale na 4, 5 dni XD. omg.
NO CO TY jak juz raz do roku to na 3 miechy XD a ze przebywam tu juz rzadziej niz kiedys (bo ludu nie ma -- ) no to wypada juz mniej tych dni ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:36 am
chari-san Terrorystka Frania taa
jeden z moich ulubionych: tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest Bill Z Tokio Hotel xd No, to ejst neizle ^^ albo chuck noriss jako jedyny przeszadł The sims do konca ^^ Chuck Norris wymyslil wode . ( na tym poleglam - gleba - )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:37 am
chari-san Terrorystka Frania chari-san Terrorystka Frania taa
jeden z moich ulubionych: tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest Bill Z Tokio Hotel xd No, to ejst neizle ^^ albo chuck noriss jako jedyny przeszadł The sims do konca ^^ wybuchałam paranoicznym smiechem jak usłyszałam: TYLKO CHUCK NORRIS WIE CO Z TA POLSKĄ XD no po postu zaczełam tak piać, że iks de i iks de rofl biggrin Tylko Chuck Norris potrafi odroznic Kaczynskich XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:38 am
Terrorystka Frania omg.
NO CO TY jak juz raz do roku to na 3 miechy XD a ze przebywam tu juz rzadziej niz kiedys (bo ludu nie ma -- ) no to wypada juz mniej tych dni ;P ja ostatnio wogole na Guildie nie wchodze, chyba, ze napraawde mi sie nudzi [np. teraz xP]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:44 am
Ja lece Papapa xd
Niespodzianka... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:46 am
chari-san Terrorystka Frania omg.
NO CO TY jak juz raz do roku to na 3 miechy XD a ze przebywam tu juz rzadziej niz kiedys (bo ludu nie ma -- ) no to wypada juz mniej tych dni ;P ja ostatnio wogole na Guildie nie wchodze, chyba, ze napraawde mi sie nudzi [np. teraz xP] mhm. np. teraz {;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:48 am
Terrorystka Frania chari-san Terrorystka Frania omg.
NO CO TY jak juz raz do roku to na 3 miechy XD a ze przebywam tu juz rzadziej niz kiedys (bo ludu nie ma -- ) no to wypada juz mniej tych dni ;P ja ostatnio wogole na Guildie nie wchodze, chyba, ze napraawde mi sie nudzi [np. teraz xP] mhm. np. teraz {; xP [za czesto to sie chyba nie nudze.... xD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|