|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:16 am
chari-san hej hm? tlyko 3 osoby maja nowy szalik? xD zwykle, jak sie otwieraja listy, to wiecej osob ma nowe rzeczy xP mozliwe iż ktoś sprzedał ninja
w sumie szalik niczego sobie... ALE TA NAZWA XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:17 am
wygladasz oszałamiająco seksownie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:17 am
Terrorystka Frania chari-san hej hm? tlyko 3 osoby maja nowy szalik? xD zwykle, jak sie otwieraja listy, to wiecej osob ma nowe rzeczy xP mozliwe iż ktoś sprzedał ninja
w sumie szalik niczego sobie... ALE TA NAZWA XDDDDD nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:22 am
chari-san nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]] bo teraz jest malo osob ale ogolnie duzo osob ma szaliczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:24 am
Ann_Miho chari-san nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]] bo teraz jest malo osob ale ogolnie duzo osob ma szaliczek domyslam sie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:25 am
Ann_Miho chari-san nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]] bo teraz jest malo osob ale ogolnie duzo osob ma szaliczek Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:28 am
Rin_Youkai Ann_Miho chari-san nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]] bo teraz jest malo osob ale ogolnie duzo osob ma szaliczek Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD [chyba nowa.... xD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:31 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Ann_Miho chari-san nazwa? jasneij prosze... xP [o, juz 4 [bezemne xP]] bo teraz jest malo osob ale ogolnie duzo osob ma szaliczek Jeszcze je doszlam. Niestety ja szalika ni mam .__. Do mnie nigdy nie przyszla zadna mila niespodzianka crying pierw se musisz kupic ;PP
niespodzianka XD To takie nowe zdrobnienie od kupic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|