|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:48 am
Cicho wszedzie głuch wszedzie coto będzie coto będzie???? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:50 am
Christoff_Gangrell Cicho wszedzie głuch wszedzie coto będzie coto będzie???? xp jakl to mówi m,oja klasa, cytuje: "dziecko bedzie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:50 am
Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 kurde... wszyscy idą stare a ja się wam pochwale... Postanowiłam kuoić sobie glany 3nodding 3nodding Ja jestem gratuluję.... Ale mówisz o realu czy gai/???? whee w realu 3nodding SUPER moje gratulacje.... dzięki 4laugh nieee no moje gratulacje ! jak ja kupie sobie glany tez sie wam moge pochwalic ? tez mi bedziecie gratulowac ze kupilam sobie buty ! bo przeciez was to tak obchodzi nie ma to jak kupienie sobie nowych botow ! i nie ma to jak chwalenie tego ! normlanie DOSTANIESZ MEDAL ZA ZASLUGE WOBEC KRAJU !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:51 am
Lilotsu Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 kurde... wszyscy idą stare a ja się wam pochwale... Postanowiłam kuoić sobie glany 3nodding 3nodding Ja jestem gratuluję.... Ale mówisz o realu czy gai/???? whee w realu 3nodding SUPER moje gratulacje.... dzięki 4laugh nieee no moje gratulacje ! jak ja kupie sobie glany tez sie wam moge pochwalic ? tez mi bedziecie gratulowac ze kupilam sobie buty ! bo przeciez was to tak obchodzi nie ma to jak kupienie sobie nowych botow ! i nie ma to jak chwalenie tego ! normlanie DOSTANIESZ MEDAL ZA ZASLUGE WOBEC KRAJU !!!!! co to za sarkazm? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:53 am
Cirilla Christoff_Gangrell Cicho wszedzie głuch wszedzie coto będzie coto będzie???? xp jakl to mówi m,oja klasa, cytuje: "dziecko bedzie" eek DOBRE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:55 am
Christoff_Gangrell Cirilla Christoff_Gangrell Cicho wszedzie głuch wszedzie coto będzie coto będzie???? xp jakl to mówi m,oja klasa, cytuje: "dziecko bedzie" eek DOBRE xp wiem, babka od polskiego o mało nas za to nei zabiła... ogladamy dziady, klimat na maxa a tu nagle cąła klasa wrzeszczy "DZIECKO EBDZIE" oj była jazda była...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:55 am
Cirilla Lilotsu Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 Christoff_Gangrell Katka1989 kurde... wszyscy idą stare a ja się wam pochwale... Postanowiłam kuoić sobie glany 3nodding 3nodding Ja jestem gratuluję.... Ale mówisz o realu czy gai/???? whee w realu 3nodding SUPER moje gratulacje.... dzięki 4laugh nieee no moje gratulacje ! jak ja kupie sobie glany tez sie wam moge pochwalic ? tez mi bedziecie gratulowac ze kupilam sobie buty ! bo przeciez was to tak obchodzi nie ma to jak kupienie sobie nowych botow ! i nie ma to jak chwalenie tego ! normlanie DOSTANIESZ MEDAL ZA ZASLUGE WOBEC KRAJU !!!!! co to za sarkazm? stare no jakto... ja zachwalam kupienie botow !!! przeciez to takie interesujace ! a co z tym medalem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:57 am
Lilotsu no jakto... ja zachwalam kupienie botow !!! przeciez to takie interesujace ! a co z tym medalem? wiesz co? MY sie wygłupiamy... nie musisz nam tu sakrazmów i ironi reklamowac stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:57 am
Lilotsu no jakto... ja zachwalam kupienie botow !!! przeciez to takie interesujace ! a co z tym medalem? wczoraj jedna miła dziwczynka czepiała sie mnie o zbyt duże cytaty xp więc skróciłęm co by nie podpaść stare Zamiast sarkać może sama rzucisz jakiś ciekawy temat do rozmowy hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 10:58 am
Christoff_Gangrell [quote="Lilotsu] no jakto... ja zachwalam kupienie botow !!! przeciez to takie interesujace ! a co z tym medalem? wczoraj jedna miła dziwczynka czepiała sie mnie o zbyt duże cytaty xp więc skróciłęm co by nie podpaść stare Zamiast sarkać może sama rzucisz jakiś ciekawy temat do rozmowy hmm? wiesz niektórzy to tylko krytykowac potrafia a z siebie nic nie dadza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 11:00 am
hm...... no wiecie mam takie male pytanie? tzn wydaje mi sie ze jakos dziwnie traktujecie tych co nie naleza do gildii ! kasujecie ich posty nawet jesli maja sens ! sorry ale czy post o tym jaka jest wasza ulubiona bron ma sens ? no raczej nie ! ale temat o ksiazkach ma sens bo napewo duzo osob lubi czytac ksiazki ! a chca do skasowowac ! nierozumiem tego.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 11:01 am
Lilotsu hm...... no wiecie mam takie male pytanie? tzn wydaje mi sie ze jakos dziwnie traktujecie tych co nie naleza do gildii ! kasujecie ich posty nawet jesli maja sens ! sorry ale czy post o tym jaka jest wasza ulubiona bron ma sens ? no raczej nie ! ale temat o ksiazkach ma sens bo napewo duzo osob lubi czytac ksiazki ! a chca do skasowowac ! nierozumiem tego..... wiesz co? ja tam modem ani adminem nie ejstem i niczego nie kasuje... wiedz mzoe nie czepiaj sie WSZYSTKICH! To tylko taka moja mała prośba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 11:02 am
Cirilla Lilotsu hm...... no wiecie mam takie male pytanie? tzn wydaje mi sie ze jakos dziwnie traktujecie tych co nie naleza do gildii ! kasujecie ich posty nawet jesli maja sens ! sorry ale czy post o tym jaka jest wasza ulubiona bron ma sens ? no raczej nie ! ale temat o ksiazkach ma sens bo napewo duzo osob lubi czytac ksiazki ! a chca do skasowowac ! nierozumiem tego..... wiesz co? ja tam modem ani adminem nie ejstem i niczego nie kasuje... wiedz mzoe nie czepiaj sie WSZYSTKICH! To tylko taka moja mała prośba Dołączam się....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 11:06 am
no i zamilkła, albo dyskutujesz albo nie... prosze o szybką decyzje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|