|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:03 am
Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:03 am
Autark Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv mrgreen stare Plagiant!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:04 am
Omega Sun Rin_Youkai Ja tutaj jak widac zadko bywam... Sama w zasadzie nie wiem dokonca o co chodzi z tym Bump sweatdrop , ale jesli Ci to w czyms pomoze to z checia to zrobie . Topiki sa segregowane na forum wg najnowszych wypowiedzi, tym samym im czesciej ktos sie wypowiada w topiku tym czesciej jest on na pierwszej stronie a tym samym jest wieksza szansa, ze ktos go zauwazy i da dotacje. Wiadomo, ze na forach questowych i exchange nikt nie prowadzi intelektualnych dyskusji wiec pisze sie po prostu BUMP (Bring Up My Post) Zawsze niezawodna 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Autark Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv mrgreen stare Plagiant! Nie, to tylko moje super-hiper-mega-turbo-montypythonowskie wejście mrgreen no wiesz, nowa awangarda wink sorki, to tylko niewinny zart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:08 am
Przepraszam, ma to cos wspolnego z jedzeniem? (nie gniewasz juz sie?) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:10 am
Autark Czarny Autark Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv mrgreen stare Plagiant! Nie, to tylko moje super-hiper-mega-turbo-montypythonowskie wejście mrgreen no wiesz, nowa awangarda wink sorki, to tylko niewinny zart ninja Nie martw się. Jako fan Monty Pythona mam niezgłębione pokłady poczucia humoru. I to nie ja jestem ofiarą twojego żartu, tylko ty mojego. I nawet nie jesteś tego świadomy. W sumie, to nikt poza mną nie jest tego świadomy, taki to genialny żart. Czy ja plotę bzdury? Hmm... pomyślmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:11 am
Autark Przepraszam, ma to cos wspolnego z jedzeniem? (nie gniewasz juz sie?) ninja ano nie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:12 am
Czarny ninja Nie martw się. Jako fan Monty Pythona mam niezgłębione pokłady poczucia humoru. I to nie ja jestem ofiarą twojego żartu, tylko ty mojego. I nawet nie jesteś tego świadomy. W sumie, to nikt poza mną nie jest tego świadomy, taki to genialny żart. Czy ja plotę bzdury? Hmm... pomyślmy... Opowiedz skecz o latajacych owcach, plosie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:12 am
Niestaty nie, bo ja mykam! Rybka z wami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:13 am
EvilYuki Autark Przepraszam, ma to cos wspolnego z jedzeniem? (nie gniewasz juz sie?) ninja ano nie ^^ Nie ma nic wspolnego z jedzonkiem crying ale przynajmniej sie nie gniewasz mrgreen dziekuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 9:13 am
Autark Czarny ninja Nie martw się. Jako fan Monty Pythona mam niezgłębione pokłady poczucia humoru. I to nie ja jestem ofiarą twojego żartu, tylko ty mojego. I nawet nie jesteś tego świadomy. W sumie, to nikt poza mną nie jest tego świadomy, taki to genialny żart. Czy ja plotę bzdury? Hmm... pomyślmy... Opowiedz skecz o latajacych owcach, plosie sad I nie opowie bo poszedl... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|