|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:36 am
Czarny Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv Co ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:40 am
Sei chan Czarny Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv Co ci?? stressed To moje super-hiper-mega-turbo-montypythonowskie wejście... Coś jak: Cześć wszystkim, tylko bardziej awangardowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:42 am
Czarny Sei chan Czarny Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv Co ci?? stressed To moje super-hiper-mega-turbo-montypythonowskie wejście... Coś jak: Cześć wszystkim, tylko bardziej awangardowe xp eeee sweatdrop Czesc Yuki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:44 am
Sei chan Czarny Sei chan Czarny Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoop-boing-goodem-zoo-owli-zhiv Co ci?? stressed To moje super-hiper-mega-turbo-montypythonowskie wejście... Coś jak: Cześć wszystkim, tylko bardziej awangardowe xp eeee sweatdrop Zawsze się tak witałem w starych czasach. Tylko że teraz już mnie nikt na Gai nie pamięta crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:45 am
Czarny Zawsze się tak witałem w starych czasach. Tylko że teraz już mnie nikt na Gai nie pamięta crying *Uderza go Baka hammerem*Jak to nie pamieta scream A od kogo masz kotka z siga scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:48 am
Eeee... to wy sie poklocice, a ja ide pomupowac mego questa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:48 am
Sei chan Czarny Zawsze się tak witałem w starych czasach. Tylko że teraz już mnie nikt na Gai nie pamięta crying *Uderza go Baka hammerem*Jak to nie pamieta scream A od kogo masz kotka z siga scream No to widzisz! Sama mi dałaś kotka, a mnie nie pamiętasz! crying crying crying Czy to nie była przypadkiem wstrętna manipulacja? hie, hie, hie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:49 am
Czarny No to widzisz! Sama mi dałaś kotka, a mnie nie pamiętasz! crying crying crying Czy to nie była przypadkiem wstrętna manipulacja? hie, hie, hie...PAmietam, cie tylko tego przywitanai nie znam scream Te Yuki my sie nie klucimy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:50 am
Sei chan Te Yuki my sie nie klucimy scream scream scream scream Właśnie! scream scream scream Więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:52 am
Czarny scream scream scream Właśnie! scream scream scream Więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery! scream scream scream *Przyglada sie Czarnemu*Jeszcze tylko maly rozowy luk i bedzie z ciebie fajny amorek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:55 am
Sei chan Czarny scream scream scream Właśnie! scream scream scream Więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery! scream scream scream *Przyglada sie Czarnemu*Jeszcze tylko maly rozowy luk i bedzie z ciebie fajny amorek xd xd z tym sie zgodze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|