|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:55 am
Witaj. Co taki humor question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:56 am
Rin_Youkai Ann_Miho dobra facet to oszust wiec nie ma co liczyc sad niestety nie udalo sie Oszusci domokun ehh ta facet napisal ze wysle wedke jak mu potwierdze trade dopiero sweatdrop oczywiscie pewnie obu wedek bym juz nie zobaczyla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:57 am
Ann_Miho Rin_Youkai Ann_Miho dobra facet to oszust wiec nie ma co liczyc sad niestety nie udalo sie Oszusci domokun ehh ta facet napisal ze wysle wedke jak mu potwierdze trade dopiero sweatdrop oczywiscie pewnie obu wedek bym juz nie zobaczyla sweatdrop Nie znosze takich ludzi. domokun Nieslownosc jest zlaaaa .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 7:58 am
Rin_Youkai Witaj. Co taki humor question mowisz do mnie nie moj humor jest calkiem niezly tylko bylem troche podenerwowany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:03 am
Shui_Inamoto Rin_Youkai Witaj. Co taki humor question mowisz do mnie nie moj humor jest calkiem niezly tylko bylem troche podenerwowany Mam nadzieje, ze humor juz Ci sie polepszyl 3nodding . Zdenerwowanie to niemile uczucie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:08 am
Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Witaj. Co taki humor question mowisz do mnie nie moj humor jest calkiem niezly tylko bylem troche podenerwowany Mam nadzieje, ze humor juz Ci sie polepszyl 3nodding . Zdenerwowanie to niemile uczucie. no moze mi przejdzie a to wszytko ze mi nikt niechce pomoc napisalem w ciagu 2 dni 600 bumpow a tu nic nawet nikt nieweszedl na moj quest to jest tak nudne ale sie podaddam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:10 am
wczoraj mialam 41 k... dzis mam 3k i Goti Clips... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:11 am
Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Witaj. Co taki humor question mowisz do mnie nie moj humor jest calkiem niezly tylko bylem troche podenerwowany Mam nadzieje, ze humor juz Ci sie polepszyl 3nodding . Zdenerwowanie to niemile uczucie. no moze mi przejdzie a to wszytko ze mi nikt niechce pomoc napisalem w ciagu 2 dni 600 bumpow a tu nic nawet nikt nieweszedl na moj quest to jest tak nudne ale sie podaddam Ja tutaj jak widac zadko bywam... Sama w zasadzie nie wiem dokonca o co chodzi z tym Bump sweatdrop , ale jesli Ci to w czyms pomoze to z checia to zrobie .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:13 am
Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Witaj. Co taki humor question mowisz do mnie nie moj humor jest calkiem niezly tylko bylem troche podenerwowany Mam nadzieje, ze humor juz Ci sie polepszyl 3nodding . Zdenerwowanie to niemile uczucie. no moze mi przejdzie a to wszytko ze mi nikt niechce pomoc napisalem w ciagu 2 dni 600 bumpow a tu nic nawet nikt nieweszedl na moj quest to jest tak nudne ale sie podaddam Ja tutaj jak widac zadko bywam... Sama w zasadzie nie wiem dokonca o co chodzi z tym Bump sweatdrop , ale jesli Ci to w czyms pomoze to z checia to zrobie . mhm dzieki noooo moze mi to pomoc moze wreszcie ktos zobaczy moj quest i posle malego trada(np :100 k)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:19 am
Dobrze ide cos przekasic zaraz wroce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:28 am
Rin_Youkai Ja tutaj jak widac zadko bywam... Sama w zasadzie nie wiem dokonca o co chodzi z tym Bump sweatdrop , ale jesli Ci to w czyms pomoze to z checia to zrobie . Topiki sa segregowane na forum wg najnowszych wypowiedzi, tym samym im czesciej ktos sie wypowiada w topiku tym czesciej jest on na pierwszej stronie a tym samym jest wieksza szansa, ze ktos go zauwazy i da dotacje. Wiadomo, ze na forach questowych i exchange nikt nie prowadzi intelektualnych dyskusji wiec pisze sie po prostu BUMP (Bring Up My Post)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:31 am