|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:43 pm
Autark Nightcatt Autark Nightcatt *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad *okrywa kolderka i przytula* znowu okienko? tak, do dziewiatej Nie wiem co sadzic o okienkach. Czasem sie przydaja, a czasem dobijaja. Zwlaszcza jak sie ma do pozna lekcje i na przed ostatnia lekcja dadza ci okienko stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:44 pm
Nightcatt Autark Nightcatt no i dobzie,a potem idziemy na spacel whee najpierw angielski i wyklad z teorii eksperymentu sad potem wyprowadzi sie Oskalka na spacer wink z nim trzeba isc na szczepienie,ale to jutro chyba pojde zajdz to tez pojde mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:45 pm
Autark Nightcatt Autark Nightcatt no i dobzie,a potem idziemy na spacel whee najpierw angielski i wyklad z teorii eksperymentu sad potem wyprowadzi sie Oskalka na spacer wink z nim trzeba isc na szczepienie,ale to jutro chyba pojde zajdz to tez pojde mrgreen buzi daj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:45 pm
Rin_Youkai Nie wiem co sadzic o okienkach. Czasem sie przydaja, a czasem dobijaja. Zwlaszcza jak sie ma do pozna lekcje i na przed ostatnia lekcja dadza ci okienko stressed wczoraj mialem zajecia od & do 19 i co godzine godzinne okienko lub nawet okienka zamiast zajec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:46 pm
Autark Rin_Youkai Nie wiem co sadzic o okienkach. Czasem sie przydaja, a czasem dobijaja. Zwlaszcza jak sie ma do pozna lekcje i na przed ostatnia lekcja dadza ci okienko stressed wczoraj mialem zajecia od & do 19 i co godzine godzinne okienko lub nawet okienka zamiast zajec sweatdrop mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:48 pm
Nightcatt Autark Rin_Youkai Nie wiem co sadzic o okienkach. Czasem sie przydaja, a czasem dobijaja. Zwlaszcza jak sie ma do pozna lekcje i na przed ostatnia lekcja dadza ci okienko stressed wczoraj mialem zajecia od & do 19 i co godzine godzinne okienko lub nawet okienka zamiast zajec sweatdrop mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart zawsze znajda sie plusy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:48 pm
Nightcatt mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart redface wiec juz wiem czemu zrobili mi tyle okienek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:51 pm
Autark Nightcatt mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart redface wiec juz wiem czemu zrobili mi tyle okienek mozie dzisiaj pojde do weterynarza co? jest od 11-13 cio myslisz? i tak nie mam co lobic,spacer mi sie przyda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:51 pm
Rin_Youkai zawsze znajda sie plusy xd grunt to pozytywne myslenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:53 pm
Nightcatt Autark Nightcatt mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart redface wiec juz wiem czemu zrobili mi tyle okienek mozie dzisiaj pojde do weterynarza co? jest od 11-13 cio myslisz? i tak nie mam co lobic,spacer mi sie przyda Pies ci zachorowaĆ ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:53 pm
Nightcatt Autark Nightcatt mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart redface wiec juz wiem czemu zrobili mi tyle okienek mozie dzisiaj pojde do weterynarza co? jest od 11-13 cio myslisz? i tak nie mam co lobic,spacer mi sie przyda tez tak sadze Koliberku, przejdz sie, piekny mamy dzien mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:55 pm
lece na zajecia, Koliberku idz na ten spacer 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:56 pm
Autark Nightcatt Autark Nightcatt mi to pasuje bo jak sie stesknie to juz jest mrgreen heart redface wiec juz wiem czemu zrobili mi tyle okienek mozie dzisiaj pojde do weterynarza co? jest od 11-13 cio myslisz? i tak nie mam co lobic,spacer mi sie przyda tez tak sadze Koliberku, przejdz sie, piekny mamy dzien mrgreen to ja pojde siobie i zaszczepie go i z glowy bedzie,potem kastracja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|