|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:08 pm
BeeWolf_san Rin_Youkai To dobrze , inteligenty przeciwnik to lepsza gra twisted ty z Ay-ą a ja sam co wy na taki trujkacik dziewczeta ? Widze, ze szykuje sie powazny przeciwnik twisted Takie wyzwanie.... no no Oczywiscie, ze przyjmuje! Mauahah Aya bedzie zadowolona xd . W koncu sprawdzimy, jak nam idzie w grach "zespolowych" xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:14 pm
Ja lece, 23 stare . Ciekawe kiedy to sie skonczy... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:15 pm
Rin_Youkai Ja lece, 23 stare . Ciekawe kiedy to sie skonczy... stare papa no sprawdzimy wasze zdolnosci dziewczeta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:53 pm
doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinmy zachomikowane paczki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:05 pm
Autark doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinamy zachomikowane paczki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:33 pm
Autark doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinmy zachomikowane paczki mrgreen Mnie przed weekendem czeka jeszcze spr z fizy i matmy ninja Witam wszystkich ( ciekawe do kogo ja to mowie )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:31 pm
Rin_Youkai Autark doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinmy zachomikowane paczki mrgreen Mnie przed weekendem czeka jeszcze spr z fizy i matmy ninja Witam wszystkich ( ciekawe do kogo ja to mowie ) do mnie to mowisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:31 pm
Autark Autark doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinamy zachomikowane paczki mrgreen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:33 pm
Autark Rin_Youkai Autark doberek, piatek, to usmiechamy sie z okazji zblizajacego sie weakendu i wcinmy zachomikowane paczki mrgreen Mnie przed weekendem czeka jeszcze spr z fizy i matmy ninja Witam wszystkich ( ciekawe do kogo ja to mowie ) do mnie to mowisz wink *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:35 pm
Nightcatt *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad *okrywa kolderka i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:36 pm
Autark Nightcatt *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad *okrywa kolderka i przytula* znowu okienko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:37 pm
Nightcatt Autark Nightcatt *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad *okrywa kolderka i przytula* znowu okienko? tak, do dziewiatej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:39 pm
Autark Nightcatt Autark Nightcatt *wlazi na kolanka*zimno i zimno mi sad *okrywa kolderka i przytula* znowu okienko? tak, do dziewiatej no i dobzie,a potem idziemy na spacel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:41 pm
Nightcatt no i dobzie,a potem idziemy na spacel whee najpierw angielski i wyklad z teorii eksperymentu sad potem wyprowadzi sie Oskalka na spacer wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:42 pm
Autark Nightcatt no i dobzie,a potem idziemy na spacel whee najpierw angielski i wyklad z teorii eksperymentu sad potem wyprowadzi sie Oskalka na spacer wink z nim trzeba isc na szczepienie,ale to jutro chyba pojde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|