|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:49 pm
Aidanna uaaa... fajny ten szal rofl widzial ktos dzisiaj Bee... musze z nim pogadac xd byl do 15.00, jak musisz pogadac, to odezwij sie do niego na gg albo zadzwon jak to pilne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:00 pm
Omega Sun Aidanna uaaa... fajny ten szal rofl widzial ktos dzisiaj Bee... musze z nim pogadac xd byl do 15.00, jak musisz pogadac, to odezwij sie do niego na gg albo zadzwon jak to pilne pilne to to nie jest... poprostu musialam mu cos powiedziec to zostawilam mu wiadomosc na gg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:01 pm
prosze Omi,prosze Aidanna sad *podaje pączki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:04 pm
Autark prosze Omi,prosze Aidanna sad *podaje pączki* czemu sie smutasz? stary dziad choresterol Cie dopadl? xp *bierze paczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:05 pm
Aidanna czemu sie smutasz? stary dziad choresterol Cie dopadl? xp *bierze paczka* nie smuce sie, ide zaraz spac, pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark prosze Omi,prosze Aidanna sad *podaje pączki* dziekuje, ale ja juz nie moge patrzec na paczki sweatdrop czemu taki smutny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark prosze Omi,prosze Aidanna sad *podaje pączki* *pokes* Paczkowy Chlopiec ^^ usmiechnij sie
Dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:38 pm
Gaile de Verte Autark prosze Omi,prosze Aidanna sad *podaje pączki* *pokes* Paczkowy Chlopiec ^^ usmiechnij sie
Dobry :3 Paczki tuuu paczki tammm. Ja juz napewno nie przelkne ani jednego stressed . Witam wszystkich ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:53 pm
Hey. Mam pytanko. Jakiego wy macie UT? Aya nie pamieta dokladnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:56 pm
Rin_Youkai Hey. Mam pytanko. Jakiego wy macie UT? Aya nie pamieta dokladnie. mamy UT, UT zwykłe UT z roku 1999 + pache 436 a co chcesz pograc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:00 pm
BeeWolf_san Rin_Youkai Hey. Mam pytanko. Jakiego wy macie UT? Aya nie pamieta dokladnie. mamy UT, UT zwykłe UT z roku 1999 + pache 436 a co chcesz pograc biggrin Z checia. Ja mialam UT ale 2004 ( teraz to sama nie wiem gdzie ta plyta jest - -'' , ale skolowac zawsze mozna ) Tylko, ze z tym 1999 by bylo trudniej... Hmmm jakos bede musiala to wykombinowac. Moze poprostu z kads sciagnac, albo poprostu Aye namowic by mi wyslala xd . Jesli chodzi o gry z prawdziwymi przeciwnikami to jestem baaaardzo za xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:02 pm
Rin_Youkai BeeWolf_san Rin_Youkai Hey. Mam pytanko. Jakiego wy macie UT? Aya nie pamieta dokladnie. mamy UT, UT zwykłe UT z roku 1999 + pache 436 a co chcesz pograc biggrin Z checia. Ja mialam UT ale 2004 ( teraz to sama nie wiem gdzie ta plyta jest - -'' , ale skolowac zawsze mozna ) Tylko, ze z tym 1999 by bylo trudniej... Hmmm jakos bede musiala to wykombinowac. Moze poprostu z kads sciagnac, albo poprostu Aye namowic by mi wyslala xd . Jesli chodzi o gry z prawdziwymi przeciwnikami to jestem baaaardzo za xd tez jestem za,a UT prosto scagnac biggrin . ale ostrzegam ja tu jestem krolikiem, z gai nikt mnie nie pokonał biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:05 pm
BeeWolf_san Rin_Youkai BeeWolf_san Rin_Youkai Hey. Mam pytanko. Jakiego wy macie UT? Aya nie pamieta dokladnie. mamy UT, UT zwykłe UT z roku 1999 + pache 436 a co chcesz pograc biggrin Z checia. Ja mialam UT ale 2004 ( teraz to sama nie wiem gdzie ta plyta jest - -'' , ale skolowac zawsze mozna ) Tylko, ze z tym 1999 by bylo trudniej... Hmmm jakos bede musiala to wykombinowac. Moze poprostu z kads sciagnac, albo poprostu Aye namowic by mi wyslala xd . Jesli chodzi o gry z prawdziwymi przeciwnikami to jestem baaaardzo za xd tez jestem za,a UT prosto scagnac biggrin . ale ostrzegam ja tu jestem krolikiem, z gai nikt mnie nie pokonał biggrin ... To dobrze , inteligenty przeciwnik to lepsza gra twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 2:06 pm
Rin_Youkai To dobrze , inteligenty przeciwnik to lepsza gra twisted ty z Ay-ą a ja sam co wy na taki trujkacik dziewczeta ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|