|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:41 am
Yuki pozyczysz 5k... oddam jak tylko posprzedaje pare rzeczy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:43 am
Aidanna Yuki pozyczysz 5k... oddam jak tylko posprzedaje pare rzeczy whee Moge pozyczyc ^^ i tak mam zamiar wydac hajs za 38k, wiec... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:44 am
EvilYuki Aidanna Yuki pozyczysz 5k... oddam jak tylko posprzedaje pare rzeczy whee Moge pozyczyc ^^ i tak mam zamiar wydac hajs za 38k, wiec... ^^ oj wielkie dzieki ^^ :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:52 am
EvilYuki Shui_Inamoto siema zrobilem dzis cos debilnego wydalem cale 60 k na giftboxy , myslac ze bede mial szczescie Ale to wszystko przez to ze sie zalamalem po wczorajszym nieprzyjeciu treda z steel plated ninja ....(opaska naruto) Jeju... Shui, no i po co... sad co masz fajnego? ^^ trafilo Ci sie Nitemare Bustier moze...? same smieci no moze tylko kula na lancucu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:53 am
siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:56 am
Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow Minie "troszkę" czasu zanim uzbierasz. ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:57 am
Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow Czy to zbieg okoliczności, że połowe sygnaturki mamy taką samą? A dokładniej to prezenty? Ciekawe, ciekawe... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:58 am
Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow moze Ci bumpne kiedys tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:59 am
Negai-chan Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow Czy to zbieg okoliczności, że połowe sygnaturki mamy taką samą? A dokładniej to prezenty? Ciekawe, ciekawe... ninja a no nie niechcialo mi sioe pisac na nowo to skopiowalem twoja wrzucilem do sygnatury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:03 pm
Shui_Inamoto Negai-chan Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow Czy to zbieg okoliczności, że połowe sygnaturki mamy taką samą? A dokładniej to prezenty? Ciekawe, ciekawe... ninja a no nie niechcialo mi sioe pisac na nowo to skopiowalem twoja wrzucilem do sygnatury Ha! Nagrałam to! Teraz będziesz się tłumaczył przed sądem! HAHAHA! *śmieje się jak wariatka ^-^*. Albo i nie... bo muszę kończyć... papa. whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:04 pm
uaaa... fajny ten szal rofl widzial ktos dzisiaj Bee... musze z nim pogadac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:05 pm
Negai-chan Shui_Inamoto Negai-chan Shui_Inamoto siema a mam nowy konkurs kto ma wiecej bumpow ten ma 5 k pozakonczeniu zbierania na jeden z itemow Czy to zbieg okoliczności, że połowe sygnaturki mamy taką samą? A dokładniej to prezenty? Ciekawe, ciekawe... ninja a no nie niechcialo mi sioe pisac na nowo to skopiowalem twoja wrzucilem do sygnatury Ha! Nagrałam to! Teraz będziesz się tłumaczył przed sądem! HAHAHA! *śmieje się jak wariatka ^-^*. Albo i nie... bo muszę kończyć... papa. whee 3nodding narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|