|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:47 am
BeeWolf_san Rin_Youkai BeeWolf_san Rin_Youkai Sei chan Nyo 4laugh Z jakiego anime masz rysunek w sigu question Z Trinity Blood syf. Mi sie podoba, zwlaszcza kreska. rysunki niebrzydkie ale sam serial nedzny. dobra przyszedłem siac panike i niepokoj ale musze znikac papa. Dopiero widzialam 2 odcinki , reszta mi sie sciaga. Jak zobacze calosc to wtedy sie wypowiem szerzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:48 am
Sei chan Rin_Youkai Mi sie podoba, zwlaszcza kreska. Kreska ladna ale serii nie moge ocenic bo widzialam tylko dwa pierwsze odcinki, bo nigdzie nie ma reszty xp Ja tego nie widziałam wogole i jakos rzyje.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:49 am
renge_karen Ja tego nie widziałam wogole i jakos rzyje.... razz Ja wole Hellsinga xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:54 am
Sei chan renge_karen Ja tego nie widziałam wogole i jakos rzyje.... razz Ja wole Hellsinga xd Ja tylko mange w empiku oladałam jak dla mnie kulasna biggrin ^^ Flaki i tony krwi ja to ubustwiam .... heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:59 am
renge_karen Ja tylko mange w empiku oladałam jak dla mnie kulasna biggrin ^^ Flaki i tony krwi ja to ubustwiam .... heart heart heart heart Anime jest pozbawione tego czarnego chumoru ale tez fajne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:02 am
Quote: Quote: renge_karen Wrote: Ja tylko mange w empiku oladałam jak dla mnie kulasna ^^ Flaki i tony krwi ja to ubustwiam .... Anime jest pozbawione tego czarnego chumoru ale tez fajne Eeeeeeeeee szkoda......... razz ......
mam Gaiiowego doła..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:49 am
4laugh siemaneczko co tam slychac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:53 am
a nic ciekawego nudzi mi sie i pomyslalem ze jakis miesiac mnie juz na gai nie bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:14 am
Witam ^^ wpadlam se na momencik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:27 am
siema zrobilem dzis cos debilnego wydalem cale 60 k na giftboxy , myslac ze bede mial szczescie Ale to wszystko przez to ze sie zalamalem po wczorajszym nieprzyjeciu treda z steel plated ninja ....(opaska naruto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:38 am
Shui_Inamoto siema zrobilem dzis cos debilnego wydalem cale 60 k na giftboxy , myslac ze bede mial szczescie Ale to wszystko przez to ze sie zalamalem po wczorajszym nieprzyjeciu treda z steel plated ninja ....(opaska naruto) Jeju... Shui, no i po co... sad co masz fajnego? ^^ trafilo Ci sie Nitemare Bustier moze...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|