|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:37 am
Sei chan Nyo 4laugh Z jakiego anime masz rysunek w sigu question Z Trinity Blood heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:38 am
renge_karen Ahahaha!!!!!!!! a my rzesmy przed chwila o tym gadały biggrin biggrin biggrin blaugh Myu question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan renge_karen Siemka ktos przyszedł biggrin Nyo przyszedl 3nodding I bdb dedzie nas wiecej i bedzie mozna pogadac wiecej biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No wlasnie kreska byla mi znajoma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Sei chan Nyo 4laugh Z jakiego anime masz rysunek w sigu question Z Trinity Blood syf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:39 am
renge_karen I bdb dedzie nas wiecej i bedzie mozna pogadac wiecej biggrin ^^ Nyo tak xd O wilczek przyszedl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:40 am
Sei chan renge_karen Ahahaha!!!!!!!! a my rzesmy przed chwila o tym gadały biggrin biggrin biggrin blaugh Myu question question question Wustarczyło przeczytac kilka postow wyrzej i było by wszystko wiadome biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:41 am
BeeWolf_san Rin_Youkai Sei chan Nyo 4laugh Z jakiego anime masz rysunek w sigu question Z Trinity Blood syf. Mi sie podoba, zwlaszcza kreska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:41 am
renge_karen Wustarczyło przeczytac kilka postow wyrzej i było by wszystko wiadome biggrin ^^ Aaa xd Sorci troche jeszcze nie kontaktuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:42 am
Rin_Youkai BeeWolf_san Rin_Youkai Sei chan Nyo 4laugh Z jakiego anime masz rysunek w sigu question Z Trinity Blood syf. Mi sie podoba, zwlaszcza kreska. rysunki niebrzydkie ale sam serial nedzny. dobra przyszedłem siac panike i niepokoj ale musze znikac papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mi sie podoba, zwlaszcza kreska. Kreska ladna ale serii nie moge ocenic bo widzialam tylko dwa pierwsze odcinki, bo nigdzie nie ma reszty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan renge_karen I bdb dedzie nas wiecej i bedzie mozna pogadac wiecej biggrin ^^ Nyo tak xd O wilczek przyszedl xd Miodzio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 9:45 am
Sei chan Rin_Youkai Mi sie podoba, zwlaszcza kreska. Kreska ladna ale serii nie moge ocenic bo widzialam tylko dwa pierwsze odcinki, bo nigdzie nie ma reszty xp Ja sobie z torrenta sciagam. Ja bede spadac, lekcje i naczynie czekaja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|