|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:28 am
EvilYuki A od czego zaczniesz mnie jesc? crying nie plakaj, prosze *podaje nastepnego* od stopek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:29 am
Autark EvilYuki A od czego zaczniesz mnie jesc? crying nie plakaj, prosze *podaje nastepnego* od stopek Ale obiecaj, ze mnie dobrze przyrzadzisz... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:31 am
Autark Rin_Youkai Autark dziendobry mrgreen *podaje ponczki zyjacym* Hey Ja mam poczkow po uszy stare zjadlam dzis chyba z 6 prosze *podsuwa ponczka* chociaz jeden sad *mysli mysli... * ja chyba jednak zje tym razem bez oporow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:31 am
EvilYuki Autark EvilYuki A od czego zaczniesz mnie jesc? crying nie plakaj, prosze *podaje nastepnego* od stopek Ale obiecaj, ze mnie dobrze przyrzadzisz... crying na slodko, w koncu tez jestes slodka *podaje nastepnego* prosze, nie plakaj sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:32 am
Autark EvilYuki Autark EvilYuki A od czego zaczniesz mnie jesc? crying nie plakaj, prosze *podaje nastepnego* od stopek Ale obiecaj, ze mnie dobrze przyrzadzisz... crying na slodko, w koncu tez jestes slodka *podaje nastepnego* prosze, nie plakaj sad Ale ja nie chce wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:33 am
*przeciera oczy* Wszyscy maja swiezutkie paczki ;_; A ja musze czekac na moja starszyzne, ghaaaah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:34 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Autark dziendobry mrgreen *podaje ponczki zyjacym* Hey Ja mam poczkow po uszy stare zjadlam dzis chyba z 6 prosze *podsuwa ponczka* chociaz jeden sad *mysli mysli... * ja chyba jednak zje tym razem bez oporow... *podaje ponczka* i tak trzymaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:35 am
Gaile de Verte *przeciera oczy* Wszyscy maja swiezutkie paczki ;_; A ja musze czekac na moja starszyzne, ghaaaah... TYm lepsze beda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:36 am
EvilYuki Ale ja nie chce wiecej... plosie cry chociaz jeszcze jednego *podaje ponczka* Gaile de Verte: prosze *podaje ponczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:39 am
Rin_Youkai Gaile de Verte *przeciera oczy* Wszyscy maja swiezutkie paczki ;_; A ja musze czekac na moja starszyzne, ghaaaah... TYm lepsze beda xd Jedyne pocieszenie ^.~
duh, lenistwo mnie zabija...
Dziekuje, Autark ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:40 am
Gaile de Verte Jedyne pocieszenie ^.~ duh, lenistwo mnie zabija... Dziekuje, Autark ^.^ alez prosze mrgreen *podaje nastepnego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:49 am
Autark Gaile de Verte Jedyne pocieszenie ^.~ duh, lenistwo mnie zabija... Dziekuje, Autark ^.^ alez prosze mrgreen *podaje nastepnego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:52 am
ninja juz bezpiecznie, nie ma tego zlego pana od ponczkow ninja *wciska jej do buzki ponczka i ucieka z POGG*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 8:55 am