|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:45 am
Ey oni w Gaii sa przerabani biggrin
Chyaku Norisu Scarf - Chuck Norris ma przerabanych fanatykow an calym swiecie xD xd 3nodding
Hahaha xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:45 am
Gaile de Verte Yuki, Kage w praktycznie kazdej wersji jest zayebisty XDDDD *zachwyt swoim stworzeniem*
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:46 am
To kiedydacie mi przeciac wstege, otwierajaca moj wlasny, autoryzowany fanclub? A moze groupies? ;>>>~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:46 am
Bardier Ey oni w Gaii sa przerabani biggrin Chyaku Norisu Scarf - Chuck Norris ma przerabanych fanatykow an calym swiecie xD xd 3nodding Hahaha xd xd xd xd Nu co? Szalik jest kochany :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:47 am
Bardier Ey oni w Gaii sa przerabani biggrin Chyaku Norisu Scarf - Chuck Norris ma przerabanych fanatykow an calym swiecie xD xd 3nodding Hahaha xd xd xd xd Moja pani od angielskiego nie uznala Chucka Norrisa za idola Piotrka XD nie podobala jej sie argumentacja i kazala Pascalowi napisac once more time...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:48 am
Gaile de Verte Bardier Ey oni w Gaii sa przerabani biggrin Chyaku Norisu Scarf - Chuck Norris ma przerabanych fanatykow an calym swiecie xD xd 3nodding Hahaha xd xd xd xd Nu co? Szalik jest kochany :3Wiem bo tez go mam biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:49 am
Gra tu ktoś w Lineage II na polskim serwerze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:49 am
Kagenoyami To kiedydacie mi przeciac wstege, otwierajaca moj wlasny, autoryzowany fanclub? A moze groupies? ;>>>~ Wstap do Tokio Hotel, moze bedziesz bardziej "koffciany" niz ich wokalista xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:50 am
EvilYuki Kagenoyami To kiedydacie mi przeciac wstege, otwierajaca moj wlasny, autoryzowany fanclub? A moze groupies? ;>>>~ Wstap do Tokio Hotel, moze bedziesz bardziej "koffciany" niz ich wokalista xd Ale Kage nie ma mangowej fryzury i nie jest tru. Odpada X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:51 am
Bardier Gaile de Verte Bardier Ey oni w Gaii sa przerabani biggrin Chyaku Norisu Scarf - Chuck Norris ma przerabanych fanatykow an calym swiecie xD xd 3nodding Hahaha xd xd xd xd Nu co? Szalik jest kochany :3Wiem bo tez go mam biggrin xd lol a ja nadal na kotka zbieram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:51 am
Kagaio Gra tu ktoś w Lineage II na polskim serwerze? Ja gralem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:52 am
W lajnejdza bym sobie pogral, ale raz, ze mnie to wciagnie i zaabsorbuje na amen, a dwa, z emam rzecha, nie sprzet, wiec nie pojdzie za Chiny ludowe
No i myslalem, zeby wstapic raczej do US5.. Tokio Hotel sa za mroczni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:53 am
Bardier Kagaio Gra tu ktoś w Lineage II na polskim serwerze? Ja gralem xp grałes a grasz dalej po teraz ubtatuje z c3 na c4 i juz mi sie chyba z 9godz ubdatuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:54 am
Gaile de Verte EvilYuki Kagenoyami To kiedydacie mi przeciac wstege, otwierajaca moj wlasny, autoryzowany fanclub? A moze groupies? ;>>>~ Wstap do Tokio Hotel, moze bedziesz bardziej "koffciany" niz ich wokalista xd Ale Kage nie ma mangowej fryzury i nie jest tru. Odpada X3 Oj, fryzure mozna zmienic... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:57 am
Kagaio Bardier Kagaio Gra tu ktoś w Lineage II na polskim serwerze? Ja gralem xp grałes a grasz dalej po teraz ubtatuje z c3 na c4 i juz mi sie chyba z 9godz ubdatuje xp Sciagnij nowa C4... Nie oplacas ie tak robic bo sie niedoczekasz.... Sciagnij nowa c4 z patchem na twoj server na ktorym gars lub chcesz grac... wink Ja spadam papa kobitki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|