|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:10 am
Gaile de Verte BeeWolf_san Gaile de Verte BeeWolf_san Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniĆas nicka? Dlatego, ze wszedzie uzywam 'Gaile' a tutaj ten nick byl zajety... wiec zmienilam na taki :3 Chce byc kojarzona jako jedna osoba.no dobrze ibrus biggrin No dzieeeeeki xd *pokes kijeczkiem*
Ja sprzedalam moje OMG, wyszlam na dobre i sie ciesze :3 Teraz chyba znow na NM Scarf zaczne zbierac ^^kup sobie za wszytskie pieniadze nase niebieskiech majtek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:14 am
BeeWolf_san kup sobie za wszytskie pieniadze nase niebieskiech majtek. A potem sprzedam je 2 razy drozej biggrin Ostatnio mialam ciekawy trejd. Wymienilam NM Scarfy z kumplem ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:15 am
Gaile de Verte BeeWolf_san kup sobie za wszytskie pieniadze nase niebieskiech majtek. A potem sprzedam je 2 razy drozej biggrin Ostatnio mialam ciekawy trejd. Wymienilam NM Scarfy z kumplem ^^'no to naprawde dziwnie biggrin znikam papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:16 am
BeeWolf_san Gaile de Verte BeeWolf_san kup sobie za wszytskie pieniadze nase niebieskiech majtek. A potem sprzedam je 2 razy drozej biggrin Ostatnio mialam ciekawy trejd. Wymienilam NM Scarfy z kumplem ^^'no to naprawde dziwnie biggrin znikam papa. Milego, Bee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:23 am
Niedobrze X3
Zawsze mam moje kochanstwo na Skajpie ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:27 am
Gaile de Verte Niedobrze X3
Zawsze mam moje kochanstwo na Skajpie ^.^ A ja nie mam Skajpa crying dranstwo, noooo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:29 am
EvilYuki Gaile de Verte Niedobrze X3
Zawsze mam moje kochanstwo na Skajpie ^.^ A ja nie mam Skajpa crying dranstwo, noooo... http://skype.com bodajze ^^ Nie zajmuje wiele, a przyjemny jest bardzo :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:31 am
Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte Niedobrze X3
Zawsze mam moje kochanstwo na Skajpie ^.^ A ja nie mam Skajpa crying dranstwo, noooo... http://skype.com bodajze ^^ Nie zajmuje wiele, a przyjemny jest bardzo :3... ... Kruszynka...? rofl (czytuje sobie ELF-a od czasu do czasu... mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:36 am
EvilYuki ... ... Kruszynka...? rofl (czytuje sobie ELF-a od czasu do czasu... mrgreen ) ... Tyyy... XDDDD Nawet sie nie waz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:40 am
Pozwole sobie na TAKIE bluznierstwo:  Kage w wersji mangowej jest zajebisssssty XD~~~~ proponowalabym jakiegos dzaojca... mrgreen || Czesc, Kagaio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:42 am
w wersji nie-mangowej jestem jeszcze bardziej zajebisty ;> czesc dzieciaczki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:42 am
Yuki, Kage w praktycznie kazdej wersji jest zayebisty XDDDD *zachwyt swoim stworzeniem*
Oye, Kagaio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:44 am
Kagenoyami w wersji nie-mangowej jestem jeszcze bardziej zajebisty ;> czesc dzieciaczki heart no prosze, kogo my tu mamy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|