|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 6:55 am
Prinee omg, nie przypominam sobie żebym Cię znała? O.o shui jestem *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 6:57 am
*slucha Boys* No...
Oye ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foo: Drowning Pool - [Sinner #03] Tear away [4:14] I'm tearing away Pieces are falling I can't seem to make them stay You run away Faster and faster you can't seem to get away Break Hope there's a reason For questions unanswered I just don't see everything Yes I'm inside you Tell me how does it feel to feel like this Just like I do I don't care about anyone else but me I don't care about anyone Do I really want this Sometimes I scare myself I just can't let it go Can you believe it Everything happens for reasons I just don't know I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Damn I love me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ Czesc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 6:58 am
Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:01 am
EvilYuki Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X) Za rok sie okaze, ile to jest warte biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:01 am
Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniłas nicka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:03 am
BeeWolf_san Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniłas nicka? Dlatego, ze wszedzie uzywam 'Gaile' a tutaj ten nick byl zajety... wiec zmienilam na taki :3 Chce byc kojarzona jako jedna osoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:04 am
Gaile de Verte EvilYuki Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X) Za rok sie okaze, ile to jest warte biggrin Ale ja mam w planach niebawem kupic sobie Nitemare Bustier... xd Juz niedlugo... groooaaaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:05 am
Gaile de Verte BeeWolf_san Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniłas nicka? Dlatego, ze wszedzie uzywam 'Gaile' a tutaj ten nick byl zajety... wiec zmienilam na taki :3 Chce byc kojarzona jako jedna osoba. Dokladnie, mam to samo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:05 am
Gaile de Verte BeeWolf_san Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniłas nicka? Dlatego, ze wszedzie uzywam 'Gaile' a tutaj ten nick byl zajety... wiec zmienilam na taki :3 Chce byc kojarzona jako jedna osoba.no dobrze ibrus biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:06 am
EvilYuki Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X) mi tam wszystko jedno czy mam kesae czy nie smile ale przedmioty by sie czasem przydały ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:08 am
Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X) mi tam wszystko jedno czy mam kesae czy nie smile ale przedmioty by sie czasem przydały ... twoj avek i tak zawsze wyglada jak by był po przepitej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:09 am
BeeWolf_san Gaile de Verte BeeWolf_san Gaile de Verte *slucha Boys* No...
Oye ^^ czemu zmieniłas nicka? Dlatego, ze wszedzie uzywam 'Gaile' a tutaj ten nick byl zajety... wiec zmienilam na taki :3 Chce byc kojarzona jako jedna osoba.no dobrze ibrus biggrin No dzieeeeeki xd *pokes kijeczkiem*
Ja sprzedalam moje OMG, wyszlam na dobre i sie ciesze :3 Teraz chyba znow na NM Scarf zaczne zbierac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 7:09 am
Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart smile mogą potem staniec , a potem znowu zdrozec , rynek jest nieprzewidywalny smile A ja jestem skapa i chce jak najwiecej zarobic X) mi tam wszystko jedno czy mam kesae czy nie smile ale przedmioty by sie czasem przydały ... wlasnie mi sie zachcialo jakiegos przedmiota... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|