|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:20 am
mozesz sprzedac teraz, a wieczorem jak (ch)ameryka wstanie beda tansze i sobie odkupisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:22 am
Omega Sun mozesz sprzedac teraz, a wieczorem jak (ch)ameryka wstanie beda tansze i sobie odkupisz niby tak ale juz sie przywiazalem, po za tym wszyscy kochaja Chuck'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:22 am
Omega Sun mozesz sprzedac teraz, a wieczorem jak (ch)ameryka wstanie beda tansze i sobie odkupisz no i bedziesz mial problem z gowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:23 am
Nightcatt no i bedziesz mial problem z gowy 3nodding ciagle sie gniewasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:25 am
Autark Nightcatt no i bedziesz mial problem z gowy 3nodding ciagle sie gniewasz? to nie jest rozmowa na forum jestem na gg jesli chcesz rozmawiac o naszych sprawach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:26 am
Nightcatt Autark Nightcatt no i bedziesz mial problem z gowy 3nodding ciagle sie gniewasz? to nie jest rozmowa na forum jestem na gg jesli chcesz rozmawiac o naszych sprawach dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 3:49 am
czesc xd yyy mozecie mi podac dokladny adres imageshacka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:09 am
dlaczego wszyscy poprzebierali sie za czerwone kapturki ? to jakas parada wolnosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:19 am
BeeWolf_san dlaczego wszyscy poprzebierali sie za czerwone kapturki ? to jakas parada wolnosci? jestesmy sekta Chuck'a Norrisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:21 am
Autark BeeWolf_san dlaczego wszyscy poprzebierali sie za czerwone kapturki ? to jakas parada wolnosci? jestesmy sekta Chuck'a Norrisa Brus Lee pobij CZAKA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:25 am
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san dlaczego wszyscy poprzebierali sie za czerwone kapturki ? to jakas parada wolnosci? jestesmy sekta Chuck'a Norrisa Brus Lee pobij CZAKA. Nikt nie wygra z Chuckiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:30 am
Autark BeeWolf_san Autark BeeWolf_san dlaczego wszyscy poprzebierali sie za czerwone kapturki ? to jakas parada wolnosci? jestesmy sekta Chuck'a Norrisa Brus Lee pobij CZAKA. Nikt nie wygra z Chuckiem xp Ridsu, no nie no co to za teorie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:34 am
sweatdrop czemu ja wszystko psuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:40 am
Autark sweatdrop czemu ja wszystko psuje a co popsułes metalowa kulke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 5:46 am
BeeWolf_san Autark sweatdrop czemu ja wszystko psuje a co popsułes metalowa kulke? popsulem cos, sam nie wiem co, po prostu nikt mi nie ufa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|