|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:03 pm
Omega Sun Autark nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen a to nie chce, pizama-malpa jest beznadziejna Slonko musialas zrobic mi antyreklame mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:04 pm
BeeWolf_san Autark Twisted_Exile chodzi Ci o pizame O.o to 2 pizama jest malpa O.o najpierw daj mi 10k, potem bedziesz mogl dac 1k Nie to juz jest bez sesu. A niby kiedy to mialo sens? No dobrze, jak nie to nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:08 pm
Autark BeeWolf_san Autark Twisted_Exile chodzi Ci o pizame O.o to 2 pizama jest malpa O.o najpierw daj mi 10k, potem bedziesz mogl dac 1k Nie to juz jest bez sesu. A niby kiedy to mialo sens? No dobrze, jak nie to nie. Doszukiwałem sie jakiegos na siłe ale nie wyszło biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:09 pm
Autark Omega Sun Autark nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen a to nie chce, pizama-malpa jest beznadziejna Slonko musialas zrobic mi antyreklame mrgreen przepraszam, ale jestem uczulona na akwizycje wink Ostatnio pan na pokazie przekupil mnie gadzetami, zebym sie nie odzywala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:15 pm
Omega Sun Autark Omega Sun Autark nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen a to nie chce, pizama-malpa jest beznadziejna Slonko musialas zrobic mi antyreklame mrgreen przepraszam, ale jestem uczulona na akwizycje wink Ostatnio pan na pokazie przekupil mnie gadzetami, zebym sie nie odzywala... a moze byc kwiatek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:27 pm
cool laczupamakabra. ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:29 pm
foo razz aul Oakenfold - [Bunkka (Remixes) #08] Starry Eyed Surprise [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:40 pm
jesli ten kwiatuszek, ktory dostalam przed chwila, byl od Ciebie to dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:48 pm
Omega Sun jesli ten kwiatuszek, ktory dostalam przed chwila, byl od Ciebie to dziekuje 4laugh alez prosze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 5:55 pm
<_<
>_>
... dawno mnie nie bylo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:59 pm
doberek, no to nie zosteje nic innego jak sie szeroko usmiechnac mrgreen ale ja glupi jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:20 pm
ninja
* siada na szafie z ksiazka od biologi i obserwuje, kto jest w pokoju ninja *
Eee chyba jednak nikogo sie nie doczekam xp , no coz szkola czeka stressed
* patrzy na swoj poszkodowany dekolt * uhh kto wymyslil banki Chinskie = = A Chinczycy!! stare Powinni dopisac : NIE stosowac w okolicach dekoltu! gonk . Teraz wygladam jakby mnie jakis zboczeniec dopadl - -'''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:04 am
Rin_Youkai ninja * siada na szafie z ksiazka od biologi i obserwuje, kto jest w pokoju ninja * Eee chyba jednak nikogo sie nie doczekam xp , no coz szkola czeka stressed * patrzy na swoj poszkodowany dekolt * uhh kto wymyslil banki Chinskie = = A Chinczycy!! stare Powinni dopisac : NIE stosowac w okolicach dekoltu! gonk . Teraz wygladam jakby mnie jakis zboczeniec dopadl - -''''' zyjemy w polscenie a nie w USA, u nas z zalorzenia ludzie mysla co robia, jak mozna bańki sobie... nie no nie ogarniam tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:28 am
Co do tego Chyaku Norisu Scarf to dobrze rozumiem podtekst czy ... dobrze rozumiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|