|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:11 pm
pytam sie czy jestes w pelni swiadoma tego co przed chwila powiedzialas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:14 pm
pafnuc pytam sie czy jestes w pelni swiadoma tego co przed chwila powiedzialas... noo tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:19 pm
Kagaio pafnuc pytam sie czy jestes w pelni swiadoma tego co przed chwila powiedzialas... noo tak no to wszystko w porzadku.. *wladczo macha widlami* prosze sie rozejsc... nie ma tu nic do ogladania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:47 pm
Konbwa. ludzie i ludziska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:53 pm
BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:53 pm
BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. tiaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:55 pm
Autark BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen masz na mysli dywan z pandy? jesli tak, to kupie go za 5k ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:55 pm
Autark BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen jak mi dasz te 9 tys to kupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:58 pm
Omega Sun Autark BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen masz na mysli dywan z pandy? jesli tak, to kupie go za 5k ninja nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen moge dac 9k ale w zamian za 10k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:59 pm
Autark Omega Sun Autark BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen masz na mysli dywan z pandy? jesli tak, to kupie go za 5k ninja nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen moge dac 9k ale w zamian za 10k chodzi Ci o pizame O.o to 2 pizama jest malpa O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:00 pm
Autark Omega Sun Autark BeeWolf_san Konbwa. ludzie i ludziska. wiem, na pewno chcesz kupic zdechla koale za 9k mrgreen masz na mysli dywan z pandy? jesli tak, to kupie go za 5k ninja nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen moge dac 9k ale w zamian za 10k nie ja dam ci 1000 bedziesz miaĆ 10k wtedy tymi dasz te 9
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:02 pm
Autark nie, mam na mysli zdechla koale, to ta szara alternatywa mojego misla mrgreen a to nie chce, pizama-malpa jest beznadziejna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:02 pm
Twisted_Exile chodzi Ci o pizame O.o to 2 pizama jest malpa O.o pisze malpa ale wyglada jak zdechla koala najpierw daj mi 10k, potem bedziesz mogl dac 1k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:03 pm
Autark Twisted_Exile chodzi Ci o pizame O.o to 2 pizama jest malpa O.o najpierw daj mi 10k, potem bedziesz mogl dac 1k Nie to juz jest bez sesu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|