|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:26 am
Omega Sun Shui_Inamoto nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles sprawdz w historii trade'ow Widzisz... jest jednak sznasa whee jeszcze bedziesz sie cieszyl jak szalony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark renge_karen >< kto tu jest placek !!!!!!!!! Ty porzeraczu kotow !!!!!!!!!!!!ja po prostu czestuje placuszkami crying Yuki: gniewasz sie na mnie czy mi sie zdaje? *podaje placki* prosze, wez troszke A to soralki myslałam ze mnie placek nazwałes razz a jaki to placek....??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ze co O.o * patrzy na termometr w pokoju = 25.C * Jest cieplo ... ninja . Chyba ,ze nie wpusciles mnie do pokoju , tylko trzymasz na zewnatrz xd . Ok, ok juz nie dyskutujmy. Sprawa sie wyjasnila whee i wszyskto juz dobrze razz . ( nawet nie probuj siegac w dziwne miejsca ninja ) a ktore to te dziwne miejsca, pokaz, inaczej nie recze ze czegos nie zrobie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:27 am
Aidanna EvilYuki to gratulacje... kurde, ja chce bustier... ja mam ale nie oddam sweatdrop alez nie wymagam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:27 am
Aidanna Shui_Inamoto Aidanna Shui_Inamoto najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk napisz do tego kolesia PM poprostu... ze przez przypadek cancel nacisnoles... *idzie dalej sie smutac* sweatdrop nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles a tego nie bedzie w starych tardeach... albo poprostu kilknij wstecz... a ze smutna jestem to raczej moja sprawa... i Ozzwalda whee dalem wstecz ale mi sie pozniej strona odswiezyla a w sarych tradach tego niemna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:28 am
Autark renge_karen >< kto tu jest placek !!!!!!!!! Ty porzeraczu kotow !!!!!!!!!!!!ja po prostu czestuje placuszkami crying Yuki: gniewasz sie na mnie czy mi sie zdaje? *podaje placki* prosze, wez troszke po prostu mialam zly dzien... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:29 am
renge_karen A to soralki myslałam ze mnie placek nazwałes razz a jaki to placek....?? ziemniaczane whee mam do nich takze smietanke, cukier, sos z truskawek i kawalkow banana, bita smietane i cukier puter, to co sobie rzyczysz? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:29 am
Rin_Youkai Fajniego masz Sigusia... Czy to jest Eclair z KG????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:30 am
Autark Rin_Youkai ze co O.o * patrzy na termometr w pokoju = 25.C * Jest cieplo ... ninja . Chyba ,ze nie wpusciles mnie do pokoju , tylko trzymasz na zewnatrz xd . Ok, ok juz nie dyskutujmy. Sprawa sie wyjasnila whee i wszyskto juz dobrze razz . ( nawet nie probuj siegac w dziwne miejsca ninja ) a ktore to te dziwne miejsca, pokaz, inaczej nie recze ze czegos nie zrobie redface Ojej sweatdrop i znowu robisz ta minke. Ja nie potrafie sie gniewac... powiecmy, że przepraszajc nie tykaj tylka sweatdrop . Zegnam wszystkich . Brat zgania... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:30 am
EvilYuki po prostu mialam zly dzien... stare the same... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:31 am
Shui_Inamoto nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles To moze Ci sie przewidzialo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Rin_Youkai Fajniego masz Sigusia... Czy to jest Eclair z KG???? Nie, nie. To jest Ester z Trinity Blood heart . Dzieki za mile slowo whee . A teraz zegnam was ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Autark renge_karen >< kto tu jest placek !!!!!!!!! Ty porzeraczu kotow !!!!!!!!!!!!ja po prostu czestuje placuszkami crying Yuki: gniewasz sie na mnie czy mi sie zdaje? *podaje placki* prosze, wez troszke po prostu mialam zly dzien... stare przepraszam, prosze, wez placuszka, tylko to moge dla Ciebie zrobic sad *podaje niesmialo talerzyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:32 am
Aidanna EvilYuki po prostu mialam zly dzien... stare the same... sweatdrop hej widac ja tez nie jestem sama neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:33 am
Aidanna EvilYuki po prostu mialam zly dzien... stare the same... sweatdrop dziewczyny, prosze usmiechnijcie sie, na pewno nie jest az tak zle by martwic minke sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|