|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
>< kto tu jest placek !!!!!!!!! Ty porzeraczu kotow !!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai No, no zawsze na kobiete ninja ja sie nie dam xd Nie, nie na kobiete, po prostu tak bylo. Obiecalas sprobowac a po chwili uciekasz, uciekasz z jedynym widelcem xp *lapie ja za pupe* dobrze, nie kludzmy sie, przepraszam sad No prosze, przeprasza i lapie za tylek xp zaraz bedzie, ze po przyjacielsku.. ja znam te twoje "Po przyjacielsku" xd . A ja sie tam nie kluce wink , ale skoro przeprosiles to... wybaczam whee redface jest zimno a Ty Slonko masz mini, nie chce aby pupa Ci zmarzla, w koncu trzeba o Ciebie dbac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:20 am
Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce* Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu gonk Biedactwo cry najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk to gratulacje... kurde, ja chce bustier...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:20 am
Shui_Inamoto najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk napisz do tego kolesia PM poprostu... ze przez przypadek cancel nacisnoles... *idzie dalej sie smutac* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen >< kto tu jest placek !!!!!!!!! Ty porzeraczu kotow !!!!!!!!!!!!ja po prostu czestuje placuszkami crying Yuki: gniewasz sie na mnie czy mi sie zdaje? *podaje placki* prosze, wez troszke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki to gratulacje... kurde, ja chce bustier... ja mam ale nie oddam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:22 am
Aidanna *idzie dalej sie smutac* sweatdrop cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Shui_Inamoto najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk napisz do tego kolesia PM poprostu... ze przez przypadek cancel nacisnoles... *idzie dalej sie smutac* sweatdrop nie smutaj sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Shui_Inamoto najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk napisz do tego kolesia PM poprostu... ze przez przypadek cancel nacisnoles... *idzie dalej sie smutac* sweatdrop nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:24 am
Shui_Inamoto nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles sprawdz w historii trade'ow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai No, no zawsze na kobiete ninja ja sie nie dam xd Nie, nie na kobiete, po prostu tak bylo. Obiecalas sprobowac a po chwili uciekasz, uciekasz z jedynym widelcem xp *lapie ja za pupe* dobrze, nie kludzmy sie, przepraszam sad No prosze, przeprasza i lapie za tylek xp zaraz bedzie, ze po przyjacielsku.. ja znam te twoje "Po przyjacielsku" xd . A ja sie tam nie kluce wink , ale skoro przeprosiles to... wybaczam whee redface jest zimno a Ty Slonko masz mini, nie chce aby pupa Ci zmarzla, w koncu trzeba o Ciebie dbac wink ze co O.o * patrzy na termometr w pokoju = 25.C * Jest cieplo ... ninja . Chyba ,ze nie wpusciles mnie do pokoju , tylko trzymasz na zewnatrz xd . Ok, ok juz nie dyskutujmy. Sprawa sie wyjasnila whee i wszyskto juz dobrze razz . ( nawet nie probuj siegac w dziwne miejsca ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:25 am
Shui_Inamoto Aidanna Shui_Inamoto najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk napisz do tego kolesia PM poprostu... ze przez przypadek cancel nacisnoles... *idzie dalej sie smutac* sweatdrop nieweim kto to byl to byl ulamek sekundy jakis przypadkowy koles a tego nie bedzie w starych tardeach... albo poprostu kilknij wstecz... a ze smutna jestem to raczej moja sprawa... i Ozzwalda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|