|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:06 am
Autark Rin_Youkai Omega Sun znow jakies orgie, ale ok... zaczynam sie przyzwyczajac ninja O przepraszam zostalam zaatakowana eek , jeszcze nie doszlam do siebie eek przeciez sama mnie sprowokowalas sweatdrop Odmowa zjedzenie to nie prowokacja eek , moze musze bardzije uwazac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:06 am
Omega Sun Autark Omi? Jakie orgie? My tylko placki jemy neutral chcesz placuszka? dobra dobra , tylko bez sciemniania... oko zlego moda widzi wszystko ninja Nie, dziekuje.. Na razie nie jestem glodna ja na prawde nic nie zrobilem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:07 am
Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:08 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Omega Sun znow jakies orgie, ale ok... zaczynam sie przyzwyczajac ninja O przepraszam zostalam zaatakowana eek , jeszcze nie doszlam do siebie eek przeciez sama mnie sprowokowalas sweatdrop Odmowa zjedzenie to nie prowokacja eek , moze musze bardzije uwazac XD sposob w jaki odmowilas byl prowokacja, zabralas widelca i ucieklas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:09 am
Shui_Inamoto Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce* Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:11 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai O przepraszam zostalam zaatakowana eek , jeszcze nie doszlam do siebie eek przeciez sama mnie sprowokowalas sweatdrop Odmowa zjedzenie to nie prowokacja eek , moze musze bardzije uwazac XD sposob w jaki odmowilas byl prowokacja, zabralas widelca i ucieklas No, no zawsze na kobiete ninja ja sie nie dam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:12 am
Rin_Youkai Shui_Inamoto Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce* Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:14 am
Rin_Youkai No, no zawsze na kobiete ninja ja sie nie dam xd Nie, nie na kobiete, po prostu tak bylo. Obiecalas sprobowac a po chwili uciekasz, uciekasz z jedynym widelcem xp *lapie ja za pupe* dobrze, nie klucmy sie, przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:14 am
Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce* Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu gonk Biedactwo cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:15 am
Shui_Inamoto yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying crying ja Cie prawie rozumiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:16 am
Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Autark nie martw sie, bedzie lepiej, placka? nie,dziekuje , wlasnie jadlem *Oblizuje swoje palce* Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu gonk Biedactwo cry najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:17 am
Autark Rin_Youkai No, no zawsze na kobiete ninja ja sie nie dam xd Nie, nie na kobiete, po prostu tak bylo. Obiecalas sprobowac a po chwili uciekasz, uciekasz z jedynym widelcem xp *lapie ja za pupe* dobrze, nie kludzmy sie, przepraszam sad No prosze, przeprasza i lapie za tylek xp zaraz bedzie, ze po przyjacielsku.. ja znam te twoje "Po przyjacielsku" xd . A ja sie tam nie kluce wink , ale skoro przeprosiles to... wybaczam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:19 am
Shui_Inamoto Rin_Youkai Shui_Inamoto Rin_Youkai Najedzony, a smutny.... mow co sie stalo ninja Witaj Shui 3nodding yyyyyy wlasnie dostalem trade bylo tam Steel Plated Ninja Band a ja dalem cancel crying Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu gonk Biedactwo cry najgorsze to ze: 1.Jest warte 120 k 2.Zawsze o nim marzylem crying gonk WHY!!!!! WHY!!!! NIe ma Boga = =!! NIe wiem nawet jak Cie pocieszyc, bo ta strata jest zbyt wielka na moje skromne pocieszenie cry .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|