|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:42 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Na kuchni i na spaniu blaugh co prawda to prawda 3nodding placuszki? w koncu juz zrobilem i to o porcje wiecej wink *podaje jej talerzyk* Kucharz tez na cos zasluzyl jesli ja jem to ty zjadasz ze mna polowe tej porcji blaugh na inny uklad nie ide xd dobrze cool *uklada Rin na kolanka, obejmuje ja w talii lapka* *wolna lapka bierze widelcem kawalek placuszka* otwoz mordke, samolocik z racjami rzywnosciowymi leci whee To nie ja tu bede dzieckiem xd . Wyslizguje sie i ucieka z widelcem zostawiajac placki i talerz. Przykro mi lotnisko jest dzis nie czynne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:44 am
Rin_Youkai To nie ja tu bede dzieckiem xd . Wyslizguje sie i ucieka z widelcem zostawiajac placki i talerz. Przykro mi lotnisko jest dzis nie czynne xd A potem ludziki sie dziwia ze marudze sweatdrop *zabiera placki i zaczyna ja gonic* no to je otworzymy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:47 am
Autark Rin_Youkai To nie ja tu bede dzieckiem xd . Wyslizguje sie i ucieka z widelcem zostawiajac placki i talerz. Przykro mi lotnisko jest dzis nie czynne xd A potem ludziki sie dziwia ze marudze sweatdrop *zabiera placki i zaczyna ja gonic* no to je otworzymy xp Eee ee * zaciska wargi *.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:49 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai To nie ja tu bede dzieckiem xd . Wyslizguje sie i ucieka z widelcem zostawiajac placki i talerz. Przykro mi lotnisko jest dzis nie czynne xd A potem ludziki sie dziwia ze marudze sweatdrop *zabiera placki i zaczyna ja gonic* no to je otworzymy xp Eee ee * zaciska wargi *. przepraszam, sama mnie sprowokowalas *caluje ja w usta i wpycha jezorek do jej buzki* redface *zabiera widelec i zszokowana karmi placuszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:51 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai To nie ja tu bede dzieckiem xd . Wyslizguje sie i ucieka z widelcem zostawiajac placki i talerz. Przykro mi lotnisko jest dzis nie czynne xd A potem ludziki sie dziwia ze marudze sweatdrop *zabiera placki i zaczyna ja gonic* no to je otworzymy xp Eee ee * zaciska wargi *. przepraszam, sama mnie sprowokowalas *caluje ja w usta i wpycha jezorek do jej buzki* redface *zabiera widelec i zszokowana karmi placuszkiem* eek eek eek eek eek maaaamoo gdzie ja jestem eek eek eek wlasnie zostalam zatakowana przez Misia eek eek eek To ja juz zjem wszystko co do okruszka eek eek Siedzi potulna i wcina placki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:54 am
Rin_Youkai eek eek eek eek eek maaaamoo gdzie ja jestem eek eek eek wlasnie zostalam zatakowana przez Misia eek eek eek To ja juz zjem wszystko co do okruszka eek eek Siedzi potulna i wcina placki Przepraszam, sama mnie zprowokowalas *zanosi ja na lozeczko by spokojnie usiadla i zaczyna karmic placuszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:58 am
Autark Rin_Youkai eek eek eek eek eek maaaamoo gdzie ja jestem eek eek eek wlasnie zostalam zatakowana przez Misia eek eek eek To ja juz zjem wszystko co do okruszka eek eek Siedzi potulna i wcina placki Przepraszam, sama mnie zprowokowalas *zanosi ja na lozeczko by spokojnie usiadla i zaczyna karmic placuszkami* Ja nie prowokowalam gonk . Ty ! Dobre to whee wcina z zapalem placki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:58 am
znow jakies orgie, ale ok... zaczynam sie przyzwyczajac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:00 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai eek eek eek eek eek maaaamoo gdzie ja jestem eek eek eek wlasnie zostalam zatakowana przez Misia eek eek eek To ja juz zjem wszystko co do okruszka eek eek Siedzi potulna i wcina placki Przepraszam, sama mnie zprowokowalas *zanosi ja na lozeczko by spokojnie usiadla i zaczyna karmic placuszkami* Ja nie prowokowalam gonk . Ty ! Dobre to whee wcina z zapalem placki dobre bo sam robilem wink *podaje dokladke* Omi? Jakie orgie? My tylko placki jemy neutral chcesz placuszka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:01 am
Omega Sun znow jakies orgie, ale ok... zaczynam sie przyzwyczajac ninja O przepraszam zostalam zaatakowana eek , jeszcze nie doszlam do siebie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:02 am
Rin_Youkai Omega Sun znow jakies orgie, ale ok... zaczynam sie przyzwyczajac ninja O przepraszam zostalam zaatakowana eek , jeszcze nie doszlam do siebie eek przeciez sama mnie sprowokowalas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:04 am
Autark Omi? Jakie orgie? My tylko placki jemy neutral chcesz placuszka? dobra dobra , tylko bez sciemniania... oko zlego moda widzi wszystko ninja Nie, dziekuje.. Na razie nie jestem glodna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:04 am