|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:18 am
Autark Rin_Youkai Nie no ja nie jestem wykorzystywaczka sweatdrop . Miodzio wystarczy _^_ Cala przyjemnosc po mojej stronie, w koncu sam zaproponowalem, tylko powiedz wink *jeszcze bardziej sie do niej przysuwa* Nie no tak nie mozna sweatdrop naprawde nie trzeba. Cieszmy sie tym co mamy whee * tuli cala 3 = misia i 2 poszkodowane rodzinnie * Ojej! teraz sa juz 2 misie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:20 am
Jaswinder *skok na Autarka* placuuuuuuuuuuuuszkiii 4laugh ale ja miodku nie lubię... confused mis ktory nie lubi miodku, to dopiero wyjadkowy mis 3nodding ok jedna porcja placuszkow juz sie robi *leci szykowac placuszki* zyczy sobie pani ze smietana i sukrem czy jakis sosik z owocow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:23 am
Autark Jaswinder *skok na Autarka* placuuuuuuuuuuuuszkiii 4laugh ale ja miodku nie lubię... confused mis ktory nie lubi miodku, to dopiero wyjadkowy mis 3nodding ok jedna porcja placuszkow juz sie robi *leci szykowac placuszki* zyczy sobie pani ze smietana i sukrem czy jakis sosik z owocow? Pani mis nie lubiaca miodu i pan mis kucharz @_@ to dopiero zestawienie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:24 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Nie no ja nie jestem wykorzystywaczka sweatdrop . Miodzio wystarczy _^_ Cala przyjemnosc po mojej stronie, w koncu sam zaproponowalem, tylko powiedz wink *jeszcze bardziej sie do niej przysuwa* Nie no tak nie mozna sweatdrop naprawde nie trzeba. Cieszmy sie tym co mamy whee * tuli cala 3 = misia i 2 poszkodowane rodzinnie * Ojej! teraz sa juz 2 misie! *przynosi pierwsza porcje plackow* to ktora z pań chciala mrgreen misiow nigdy za wiele whee *podaje krewniaczce placuszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:30 am
Rin_Youkai Na kuchni i na spaniu blaugh co prawda to prawda 3nodding placuszki? w koncu juz zrobilem i to o porcje wiecej wink *podaje jej talerzyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:31 am
dziekuje redface *podaje dokladke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:34 am
Autark Rin_Youkai Na kuchni i na spaniu blaugh co prawda to prawda 3nodding placuszki? w koncu juz zrobilem i to o porcje wiecej wink *podaje jej talerzyk* Kucharz tez na cos zasluzyl jesli ja jem to ty zjadasz ze mna polowe tej porcji blaugh na inny uklad nie ide xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:36 am
Autark dziekuje redface *podaje dokladke* I znowu to robi ! Mam jakas slabosc do takich minek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:38 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Na kuchni i na spaniu blaugh co prawda to prawda 3nodding placuszki? w koncu juz zrobilem i to o porcje wiecej wink *podaje jej talerzyk* Kucharz tez na cos zasluzyl jesli ja jem to ty zjadasz ze mna polowe tej porcji blaugh na inny uklad nie ide xd dobrze cool *uklada Rin na kolanka, obejmuje ja w talii lapka* *wolna lapka bierze widelcem kawalek placuszka* otwoz mordke, samolocik z racjami rzywnosciowymi leci whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:39 am
Rin_Youkai Autark dziekuje redface *podaje dokladke* I znowu to robi ! Mam jakas slabosc do takich minek xd przepraszam redface wcinaj jedzonko xp *karmi ja widelczykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|