|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:58 am
prosze *podaje chlebek z miodkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:00 am
Rin_Youkai Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare chcesz by ktos Cie przytulil? *wyciaga lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:04 am
Autark Rin_Youkai Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare chcesz by ktos Cie przytulil? *wyciaga lapke* A poumierali dawno, wiec az tak nie rozpaczam sweatdrop dobrze , ze rodzicow mam = =. Naprawde... moja rodzina wyjatkowo szybko wymarla stare < podaje lapke i przysiada sie wcinajac miod >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:06 am
Rin_Youkai Jaswinder Bardier Jaswinder Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop No to spac... won- get out, twarz w poduche... xp Idz sie wyspij a nie mecz sie pzred kompem... nie wiesz ze to szkodzi... potemsie ma bags pod oczami biggrin spałam już... i to był błąd... Moze ciepla kawa ozywi _^_. Jaswinder masz urodziny w ten sam dzien co moj tata. joł men mrgreen (nie ma to jak zawiecha.. xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:08 am
A no czasem taki postoj sie to zdaza kazdemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:09 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare chcesz by ktos Cie przytulil? *wyciaga lapke* A poumierali dawno, wiec az tak nie rozpaczam sweatdrop dobrze , ze rodzicow mam = =. Naprawde... moja rodzina wyjatkowo szybko wymarla stare < podaje lapke i przysiada sie wcinajac miod > *przysuwa sie do jej pleckow, chwyta ja lapka w talii* jak chcesz mam jeszcze duzo wiecej miodku, wystarczy powiedziec 3nodding jak chcesz moge takze upichcic placuszki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:13 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare chcesz by ktos Cie przytulil? *wyciaga lapke* A poumierali dawno, wiec az tak nie rozpaczam sweatdrop dobrze , ze rodzicow mam = =. Naprawde... moja rodzina wyjatkowo szybko wymarla stare < podaje lapke i przysiada sie wcinajac miod > *przysuwa sie do jej pleckow, chwyta ja lapka w talii* jak chcesz mam jeszcze duzo wiecej miodku, wystarczy powiedziec 3nodding jak chcesz moge takze upichcic placuszki wink Nie no ja nie jestem wykorzystywaczka sweatdrop . Miodzio wystarczy _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:15 am
Rin_Youkai Nie no ja nie jestem wykorzystywaczka sweatdrop . Miodzio wystarczy _^_ Cala przyjemnosc po mojej stronie, w koncu sam zaproponowalem, tylko powiedz wink *jeszcze bardziej sie do niej przysuwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:16 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare chcesz by ktos Cie przytulil? *wyciaga lapke* A poumierali dawno, wiec az tak nie rozpaczam sweatdrop dobrze , ze rodzicow mam = =. Naprawde... moja rodzina wyjatkowo szybko wymarla stare < podaje lapke i przysiada sie wcinajac miod > *przysuwa sie do jej pleckow, chwyta ja lapka w talii* jak chcesz mam jeszcze duzo wiecej miodku, wystarczy powiedziec 3nodding jak chcesz moge takze upichcic placuszki wink *skok na Autarka* placuuuuuuuuuuuuszkiii 4laugh ale ja miodku nie lubię... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|