|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:36 am
Autark EvilYuki Bardier *masuje* twisted Ale plaski brzuszek... mniam... xp , schrupal bym taki xp Hard belly wink To teraz mozesz mi zdonatowac albo nawet pobumbpowac questa 3nodding next, please! witam redface Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:38 am
Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:39 am
Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp nie do zrobienia... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:40 am
Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp No ale ty zawsze taki... nyuu tu az sie chce przytulic i pocieszyc whee ( nadodatek misiem jestes , a przytula sie mise xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:40 am
EvilYuki Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp nie do zrobienia... xd no ale probuje sweatdrop juz nawet nie marudze az tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:42 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp No ale ty zawsze taki... nyuu tu az sie chce przytulic i pocieszyc whee ( nadodatek misiem jestes , a przytula sie mise xd ) przytulaj do woli 3nodding *lapie ja za pupe i przyciaga do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:43 am
Autark EvilYuki Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp nie do zrobienia... xd no ale probuje sweatdrop juz nawet nie marudze az tyle No ja widze, ze sie starasz... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:45 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp nie do zrobienia... xd no ale probuje sweatdrop juz nawet nie marudze az tyle No ja widze, ze sie starasz... 3nodding dziekuje smile *podaje kanapke z miodkiem* piekna sukienka ... no nie, przepraszam, znaczy sie majtki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:45 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Ojej! A co ty znowu taki zawsztydzony az mi sie zal robi cry nie rob mi tego Slonko, a to dzisiaj specjalnie chcialem byc pogodny, asertywny i towarzyski xp No ale ty zawsze taki... nyuu tu az sie chce przytulic i pocieszyc whee ( nadodatek misiem jestes , a przytula sie mise xd ) przytulaj do woli 3nodding *lapie ja za pupe i przyciaga do siebie* Hola Hola eek zadnych macan tylkow eek ( bo wyskoczy ninja ze mnie ) ale przyjacielskie pocieszenie mozna whee < daje uscisk i podaje w prezencie miod >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:47 am
Rin_Youkai Hola Hola eek zadnych macan tylkow eek ( bo wyskoczy ninja ze mnie ) ale przyjacielskie pocieszenie mozna whee < daje uscisk i podaje w prezencie miod > to bylo przyjacielskie macanie tylka, chyba nie chcesz aby pupa Ci zmarzla *chwyta za miodek* w kazdym razie dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:49 am
Autark Rin_Youkai Hola Hola eek zadnych macan tylkow eek ( bo wyskoczy ninja ze mnie ) ale przyjacielskie pocieszenie mozna whee < daje uscisk i podaje w prezencie miod > to bylo przyjacielskie macanie tylka, chyba nie chcesz aby pupa Ci zmarzla *chwyta za miodek* w kazdym razie dzieki wink A jesli to bylo w czystych intencjach to jestes rozgrzeszony cool Wasza ulubiona potrawa??? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:52 am
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Hola Hola eek zadnych macan tylkow eek ( bo wyskoczy ninja ze mnie ) ale przyjacielskie pocieszenie mozna whee < daje uscisk i podaje w prezencie miod > to bylo przyjacielskie macanie tylka, chyba nie chcesz aby pupa Ci zmarzla *chwyta za miodek* w kazdym razie dzieki wink A jesli to bylo w czystych intencjach to jestes rozgrzeszony cool Wasza ulubiona potrawa??? >_> czyste intencja, tak 4laugh jedzonko w kzdej postaci, pieczen babcina na chlebku z prawdziwym maselkiem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:55 am
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Hola Hola eek zadnych macan tylkow eek ( bo wyskoczy ninja ze mnie ) ale przyjacielskie pocieszenie mozna whee < daje uscisk i podaje w prezencie miod > to bylo przyjacielskie macanie tylka, chyba nie chcesz aby pupa Ci zmarzla *chwyta za miodek* w kazdym razie dzieki wink A jesli to bylo w czystych intencjach to jestes rozgrzeszony cool Wasza ulubiona potrawa??? >_> czyste intencja, tak 4laugh jedzonko w kzdej postaci, pieczen babcina na chlebku z prawdziwym maselkiem rolleyes Moja sos z prawdziwymi grzybami i skrzydelka z KFC sweatdrop . Kiedys kochalam placki babci, ale juz dawno wszyscy mi poumierali stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|