|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:03 am
Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:07 am
Jaswinder Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop No to spac... won- get out, twarz w poduche... xp Idz sie wyspij a nie mecz sie pzred kompem... nie wiesz ze to szkodzi... potemsie ma bags pod oczami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:10 am
Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> brzusio boli crying i jecze z powodow gajowych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu 3nodding Wiatm wszystkich. Ooo widze, ze tu nieznane osoby mi sa >_>, a wiec przedstawie sie ; RIn jestem i milo mi was poznac whee .
Co do spania to ja mam go az za duzo - - z powodu choroby stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardier Jaswinder Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop No to spac... won- get out, twarz w poduche... xp Idz sie wyspij a nie mecz sie pzred kompem... nie wiesz ze to szkodzi... potemsie ma bags pod oczami biggrin spałam już... i to był błąd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:12 am
Jaswinder Bardier Jaswinder Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop No to spac... won- get out, twarz w poduche... xp Idz sie wyspij a nie mecz sie pzred kompem... nie wiesz ze to szkodzi... potemsie ma bags pod oczami biggrin spałam już... i to był błąd... Moze ciepla kawa ozywi _^_. Jaswinder masz urodziny w ten sam dzien co moj tata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:16 am
EvilYuki Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> brzusio boli crying i jecze z powodow gajowych ^^ Rozmasowac ? biggrin :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:17 am
Bardier EvilYuki Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> brzusio boli crying i jecze z powodow gajowych ^^ Rozmasowac ? biggrin :> blaugh khamman
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:20 am
Jaswinder Bardier Jaswinder Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> spać... sweatdrop No to spac... won- get out, twarz w poduche... xp Idz sie wyspij a nie mecz sie pzred kompem... nie wiesz ze to szkodzi... potemsie ma bags pod oczami biggrin spałam już... i to był błąd... No to hmm... pech... biggrin xp Trudno doradzic confused stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:22 am
EvilYuki Bardier EvilYuki Bardier Hey hey... co tam u was moje kochane kobiety?:> brzusio boli crying i jecze z powodow gajowych ^^ Rozmasowac ? biggrin :> blaugh khamman *masuje* twisted Ale plaski brzuszek... mniam... xp , schrupal bym taki xp Hard belly wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:26 am
Bardier *masuje* twisted Ale plaski brzuszek... mniam... xp , schrupal bym taki xp Hard belly wink To teraz mozesz mi zdonatowac albo nawet pobumbpowac questa 3nodding next, please!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:30 am
Tia... jasne... nie ma tak dobrze...
Ide kumac do ksiazek... bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:33 am
Bardier Tia... jasne... nie ma tak dobrze... Ide kumac do ksiazek... bye Oz ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:34 am
EvilYuki Bardier *masuje* twisted Ale plaski brzuszek... mniam... xp , schrupal bym taki xp Hard belly wink To teraz mozesz mi zdonatowac albo nawet pobumbpowac questa 3nodding next, please! witam redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|