|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:16 am
Addik Rin_Youkai Addik Rin_Youkai Widze, ze opce ciala uzywaja kamuflarzy ... hmmm ninja sprawdzmy w lozku czy ktos sie nie chowa arrow *wyglada z zaa lodoofki* hmmm .... *powoli skrada sie od tylo * twisted To zaczyna byc jak UT xd . Ninje w ciemnosciach ninja P.S Addik masz swietna sygnaturke eek serio sliczna *stojac tuz zania szepce do ucha ciche ; "witam" poczym dematerializoje sie i znika ... * hehs .. jak poprosisz ladnie ib to moze tez cos ci wykombinoje XD ( glos dochodzi z lodoofki ) sorka ... jednak musze juz znikac .. crying Sam to zrobiles @_@, jej nie wiedzialam, ze taki zdolny jestes whee . Papapa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:18 am
Psttt Pstt Omega ninja ja wiem, ze ty sie tam skrywasz ninja i czatujesz tylko na jakas zagubiona osobke ninja Dobrze sie ukrylas, ale ten kwiatek za ktorym stoisz Cie nie uchroni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:19 am
Rin_Youkai Psttt Pstt Omega ninja ja wiem, ze ty sie tam skrywasz ninja i czatujesz tylko na jakas zagubiona osobke ninja Dobrze sie ukrylas, ale ten kwiatek za ktorym stoisz Cie nie uchroni xd Rin, przeczytaj regulamin gildii.. "Nie cytujemy wiecej niz 5 chmurek" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:22 am
Omega Sun Rin_Youkai Psttt Pstt Omega ninja ja wiem, ze ty sie tam skrywasz ninja i czatujesz tylko na jakas zagubiona osobke ninja Dobrze sie ukrylas, ale ten kwiatek za ktorym stoisz Cie nie uchroni xd Rin, przeczytaj regulamin gildii.. "Nie cytujemy wiecej niz 5 chmurek" ninja Wlasnie teraz sobie policzylam bo tak jakos duzo wyszlo T__T. Zaraz to zmienie _^_. TYlko mam nadzieje ze zrobie to dobrze - -, i ze zamiast cytatow addika nie bedzie moj podpis XD albo na odwrot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:28 am
Ha! Udalo sie ninja ja wiedzialam, ze ty sie zjawisz ninja Jestes jak Chuck Norris ninja straznik Gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:37 am
Rin_Youkai Ha! Udalo sie ninja ja wiedzialam, ze ty sie zjawisz ninja Jestes jak Chuck Norris ninja straznik Gaia ninja taka praca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:40 am
Omega Sun Rin_Youkai Ha! Udalo sie ninja ja wiedzialam, ze ty sie zjawisz ninja Jestes jak Chuck Norris ninja straznik Gaia ninja taka praca wink ninja odpowiedzialna ninja / po co sie zbiera smieci ?? oprocz tego by je wrzucu do smietnika -_-'' to czy one cus innego robia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 5:02 am
Rin_Youkai ninja odpowiedzialna ninja / po co sie zbiera smieci ?? oprocz tego by je wrzucu do smietnika -_-'' to czy one cus innego robia?? jak masz 50 takich samych to mozesz je wymienic w sklepie z kapeluszami na jakas papierowa czapke (a potem ja sprzedac za marne grosze w markecie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 5:13 am
Omega Sun Rin_Youkai ninja odpowiedzialna ninja / po co sie zbiera smieci ?? oprocz tego by je wrzucu do smietnika -_-'' to czy one cus innego robia?? jak masz 50 takich samych to mozesz je wymienic w sklepie z kapeluszami na jakas papierowa czapke (a potem ja sprzedac za marne grosze w markecie...) Coz za chojnosc sweatdrop . W kazdym razie Dzieki Chucku Noriisie ninja jeszcze raz uratowales mnie od zguby ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 6:50 am
Ha! Moj tato byl na zakupach w kerfurze i mu do zakupow pow. 50 zeta dolozyli czekolade z serii "Magai Kodow" xd
calkiem w cyc ta czekolada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 7:07 am
EvilYuki Ha! Moj tato byl na zakupach w kerfurze i mu do zakupow pow. 50 zeta dolozyli czekolade z serii "Magai Kodow" xd calkiem w cyc ta czekolada... Mmm czekoladaaaa heart uwielbiam ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 9:00 am
o... Omiś zmieniła fryzka 4laugh ładniusio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|