|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:10 am
Rin_Youkai ja mam 17 lat, ale wychowywana bylam z starszym bratm ( 20 lat ), i zazwyczaj bylam z jego starszymi kolegami. Chodz jak czasem spojze na osoby z mojego wieku to az mi wstyd stare . Chodz ostatnio w naszym liceum ( jak ktos ze Stargardu to "Stary " wie co to XD( najlepszy ) ) byla niezla ofera " sex afera - -''' " w calej szkole bylyu porozwieszane wielkie zdiecia dziewczyny z naszej budy i jeszcze jednej robiacej jakiemus gosciowi loda = = ==' I coraz wiecej sie slyszy o mlodych mamach, ktore wpadly na imprezie... Pff... Trzeba naprawde byc pieprznietym i bez rozumu.
Mnie sie wydaje, ze rodzice boja sie krzyczec/karac swoje dzieci. Ze sie dziecko rozplacze, czy obrazi. I dobrze, niech tak zrobi. Ale bedzie wiedzialo, co jest dobre a co zle. A jesli chodzi o nabranie niezaleznosci - jezeli ktorys z rodzicow bedzie bez przerwy sie wstawial za swoim dzieckiem, to nigdy nie nauczy go odpowiedzialnosci. Wiec tryb 'dziecko jak oczko w glowie' tez nie jest dobrym rozwiazaniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:13 am
Omi - i tak jeszcze nie raz zdarzy Ci sie pomieszac slowka XD Ja teraz pisze zadania z hiszpanskiego i lapie sie na tym, ze zamiast hiszp. slowka pisze francuskie. Tak samo jest z angielskim... Powodzenia zycze :3 nauka samemu jest trudna, tak mi sie wydaje ^^' A nauczyciel moze lopatologicznie cos wyjasnic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:15 am
Gaile de Verte Rin_Youkai ja mam 17 lat, ale wychowywana bylam z starszym bratm ( 20 lat ), i zazwyczaj bylam z jego starszymi kolegami. Chodz jak czasem spojze na osoby z mojego wieku to az mi wstyd stare . Chodz ostatnio w naszym liceum ( jak ktos ze Stargardu to "Stary " wie co to XD( najlepszy ) ) byla niezla ofera " sex afera - -''' " w calej szkole bylyu porozwieszane wielkie zdiecia dziewczyny z naszej budy i jeszcze jednej robiacej jakiemus gosciowi loda = = ==' I coraz wiecej sie slyszy o mlodych mamach, ktore wpadly na imprezie... Pff... Trzeba naprawde byc pieprznietym i bez rozumu.
Mnie sie wydaje, ze rodzice boja sie krzyczec/karac swoje dzieci. Ze sie dziecko rozplacze, czy obrazi. I dobrze, niech tak zrobi. Ale bedzie wiedzialo, co jest dobre a co zle. A jesli chodzi o nabranie niezaleznosci - jezeli ktorys z rodzicow bedzie bez przerwy sie wstawial za swoim dzieckiem, to nigdy nie nauczy go odpowiedzialnosci. Wiec tryb 'dziecko jak oczko w glowie' tez nie jest dobrym rozwiazaniem. Dokladnie. Ja jak bylam mala i wlazilam na drzewo to bylo tak : Mama: Kasiu nie wchodzi na nie bo spadniesz. ja: Niec mi nie bedzie.- wlazilam i spadalam Pozniej juz nie wchodzialm tak wysoko. Jednak gdy przychodzilo do ciezkich rzeczy to rodzice zawsze mi pomogi. Naprawde jestem zadowolna z nich. Nie musze ich oszukiwac, nie gadam na nich ciagle jacy sa poje... , moge z nimi gadac doslownie o wszystkim, mam do nich ogromne zaufanie. Wiekrzosc w moim wieku uwaza ze to kolezanka jest ci blizsza i wie lepiej co dla ciebie dobre niz rodzi, To jest zle myslenie ( chodz zalezy kto jaka ma rodzine - -'' Ja teraz mowie o takich normlanych rodzicach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:16 am
Gaile de Verte Omi - i tak jeszcze nie raz zdarzy Ci sie pomieszac slowka XD Ja teraz pisze zadania z hiszpanskiego i lapie sie na tym, ze zamiast hiszp. slowka pisze francuskie. Tak samo jest z angielskim... Powodzenia zycze :3 nauka samemu jest trudna, tak mi sie wydaje ^^' A nauczyciel moze lopatologicznie cos wyjasnic biggrin Ja tak mam z angielskim i niemieckim blaugh Oka ja musze leciec stare brat zgania.. papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:17 am
Rin_Youkai Gaile de Verte Omi - i tak jeszcze nie raz zdarzy Ci sie pomieszac slowka XD Ja teraz pisze zadania z hiszpanskiego i lapie sie na tym, ze zamiast hiszp. slowka pisze francuskie. Tak samo jest z angielskim... Powodzenia zycze :3 nauka samemu jest trudna, tak mi sie wydaje ^^' A nauczyciel moze lopatologicznie cos wyjasnic biggrin Ja tak mam z angielskim i niemieckim blaugh Oka ja musze leciec stare brat zgania.. papap Milego :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:17 am
Dzieci rozpuszcone jak dziadowski bicz palimy na stosie tak mowie ja, Konio El Huan von alfonso 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:20 am
Gaile de Verte ==' I coraz wiecej sie slyszy o mlodych mamach, ktore wpadly na imprezie... Pff... Trzeba naprawde byc pieprznietym i bez rozumu. ogladalam ostatnio kasete z balu w gimnazjum...Takie male dziewczynki wymalowane, wytapirowane, wydekoltowane... obsciskuja sie z chlopakami. W kazdej klasie przynajmniej jedna w ciazy.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 2:24 am
Gaile de Verte Omi - i tak jeszcze nie raz zdarzy Ci sie pomieszac slowka XD Ja teraz pisze zadania z hiszpanskiego i lapie sie na tym, ze zamiast hiszp. slowka pisze francuskie. Tak samo jest z angielskim... Powodzenia zycze :3 nauka samemu jest trudna, tak mi sie wydaje ^^' A nauczyciel moze lopatologicznie cos wyjasnic biggrin Ja sie uczylam juz dwoch jezykow, roznymi metodami i w sumie najwiecej pamietam z tego, czego uczylam sie samodzielnie, ale trzeba na prawde lubic to robic smile Kazdy ma swoje metody uczenia sie, a ja chyba wlasnie najbardziej lubie uczyc sie samodzielnie, we wlasnym tempie, ale trzeba miec duzo samozaparcia... mam nadzieje, ze mi go wystarczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:44 am
To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question
Zaraz zrobimy przeszukania ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:50 am
Rin_Youkai To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question Zaraz zrobimy przeszukania ninja nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 3:52 am
Omega Sun Rin_Youkai To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question Zaraz zrobimy przeszukania ninja nie ma ninja Widze, ze opce ciala uzywaja kamuflarzy ... hmmm ninja sprawdzmy w lozku czy ktos sie nie chowa arrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:02 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question Zaraz zrobimy przeszukania ninja nie ma ninja Widze, ze opce ciala uzywaja kamuflarzy ... hmmm ninja sprawdzmy w lozku czy ktos sie nie chowa arrow *wyglada z zaa lodoofki* hmmm .... *powoli skrada sie od tylo * twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:05 am
Addik Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question Zaraz zrobimy przeszukania ninja nie ma ninja Widze, ze opce ciala uzywaja kamuflarzy ... hmmm ninja sprawdzmy w lozku czy ktos sie nie chowa arrow *wyglada z zaa lodoofki* hmmm .... *powoli skrada sie od tylo * twisted To zaczyna byc jak UT xd . Ninje w ciemnosciach ninja P.S Addik masz swietna sygnaturke eek serio sliczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:13 am
Rin_Youkai Addik Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai To znowu ja whee . Ojej x_X malo tu sie wydarzylo do mojego odejscia. Jest tu ktos jeszcze question Zaraz zrobimy przeszukania ninja nie ma ninja Widze, ze opce ciala uzywaja kamuflarzy ... hmmm ninja sprawdzmy w lozku czy ktos sie nie chowa arrow *wyglada z zaa lodoofki* hmmm .... *powoli skrada sie od tylo * twisted To zaczyna byc jak UT xd . Ninje w ciemnosciach ninja P.S Addik masz swietna sygnaturke eek serio sliczna *stojac tuz zania szepce do ucha ciche ; "witam" poczym dematerializoje sie i znika ... * hehs .. jak poprosisz ladnie ib to moze tez cos ci wykombinoje XD ( glos dochodzi z lodoofki ) sorka ... jednak musze juz znikac .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:14 am
KYAA!! O malo mi sie czajnik przed chwila nie przypalil = =, zachaczylam koszulka o klamke i sie przewrocilam, zarylam glowa w drzwiczki do szafki, spadlam z krzesla jak wieszalma firanke, jestem chora i biegam za motylami T6T. Chyba pojde po cos na koncentracje - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|